Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    válasz makoss #2043 üzenetére

    En itt feladtam. Mar egy honapja isbezzel szenvedtel, akkor is leirtuk mi a gond, tibben is es azt is, hogy mi a megoldas. Most is leirtuk, ha nem akarod beállítani, akkor igy jartal, ettol nem a program szar, amit egyebkent folyamatosan fejlesztenek es nem altalanos a hiba ami nalad fennall, jelzem sajat belso halozati beallitas miatt.
    20adjara is leirom a kepek alapjan, hogy a plex.tv nem latja a szervered. Ha nincs rendesen kiengedve a netre, akkor nem is fog mukodni soha, ezt leirtuk egy honapja is. A servio ha mukodik, hasznald azt, bar igaz h azt netrol soha nem fogod elerni, persze ott igy nem is lesz eleresi hiba mint a plexnel(ftw)..
    Feltetelezem a belso halon logo tvd is neten keresztul csatlakozna a plex szerveredhez, bar nem ertem miert, de oke.
    Azt jegyezd meg altalanossagban, hogy ha barmilyen szerver funkciot kiakarsz engedni a netre, ahhoz 99% hogy majd fix ipt kell beallits a routeren es porr forwardot, igy mukodik a szamitogepes halozat. Ha te nem allitod be es nem mukodik, az nem a program fejlesztesenek a hianya.
    Az mar mas kerdes h a munkahelyeden meg milyen portok es protokollok vannak engedelyezve a ceges tuzfal policyben, ha van egyaltalan.

Új hozzászólás Aktív témák