Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tarokk79

    aktív tag

    Sziasztok,

    Lassan egy éve használtam a Jellyfin-t, de felbosszantott, mert a sorozatok és filmek felismerésével akadt problémám, illetve a kliensekkel sem voltam megelégedett (kodival akadt problémám főleg, mert az lg webos-re nem tudtam, hogy van kliens). Ezért elhatároztam, hogy kipróbálom első körben az Emby-t és utána a Plex-et is. Pár saját hülyeség után végre sok mindent sikerült beállítani. Elkezdtem elégedetten használni őket, viszont most már belefutottam pár problémába és ezekben szeretném segítségeteket kérni.

    Az alapfelálás, hogy két "szervert" üzmeltetek két különböző helyen dockerrel (linuxserveres-t használom most). Amúgy szuper volt látni, hogy a Plex ezt felismerve a saját useremmel látom mind a kettőt.

    1.
    Jól látom, hogy a Plex-nél ha szeretnék két külön user-t, akkor fizetnem kell a Plex Pass-ért? Jól értem, hogy az Embyben, ezért nem kell fizetni?

    2.
    Androidos mobil aplikációnál választhatok, hogy fizetek a google play áruházban, annyiszor, ahány google felhasználó használja, vagy megveszem a Pass-t (mert különben percenként kidob)? Embynél nincs ilyen korlát, vagy csak eddig nem futottam bele?

    3.
    Tegnap a kislányom észrevette, hogy hiányzik a Plex-ben a Kíváncsi fáncsi. Próbáltam valahogyan kézzel hozzáadni, de nem voltam ügyes azt mondja nekem: "Ebben a mappában nincsenek elemek". Pedig az Emby felismeri. Mondjuk azt írja, hogy transkódol, mert a konténer nem támogatott. Illetve az alábbit írja még. Mi lehet a probléma?
    Original Media Info
    Container: avi
    Bitrate: 1.4 Mbps
    Video codec: MPEG4 Advanced Simple Profile
    Video bitrate: 1.2 Mbps
    Video framerate: 25 fps
    Audio codec: MP3
    Audio bitrate: 192 kbps
    Audio channels:2
    Audio sample rate: 44100 Hz-

    4.
    Plexnél a klienseknél (webos, kodi) be lehet állítani, hogy a sorozatok alatt ne csak évadonként lehessen az összes részt nézni, hanem egy sorozat alatt az összes részt ömlesztve szépen sorrendben?

    5.
    Itthon van egy Sharp TV-m és egy Vontar X3 media lejátszom. Jól látom, hogy a legjobb megoldás a CoreElec, Kodi, Plex adon a Plex szerver eléréséhez?

    6.
    Tudom nem Jellyfin topic, de valaki kipróbálta már a webos klienst? Ha igen, megosztaná akár privátban a tapasztalatait?

    Amúgy azért van főleg Plex-es kérdésem, mert nagyon tetszett, csak most elkezdtem belefutni a problémákba.

    Előre is kösz a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák