Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #73173120

    törölt tag

    válasz stranger2006 #9991 üzenetére

    Az már a garancia vesztését jelentené? Egyenlőre a gyári módszert "erőltetném", mert irtó mennyiségű szopás volt mire hozzájutottam ehhez a géphez :( miskolci vagyok, Miskolcon 3 teszkót jártam meg összesen több mint 10 alkalommal, és most, hogy fent vagyok Pesten, ezt a beteg tabletvadász szokást itt is folytattam, itt "csak" 4 helyen voltam, plusz telefonon hívogattam őket, hogy van-e van-e. Végül az egyik topiktárs ajánlotta itt a fórumban, hogy a váci útiban volt még, 2 nappal ezelőtt, de mire tegnap kimentem, nem volt egy se, és nálamnál csalódottabb tablet turista nem volt akkor a Föld kerekén. Erre megláttam a tabletes pult legalsó részén egyet. Kiállítási darab volt. Lecsaptam rá mint gyöngytyúk a takonyra :) egyből kértem, hogy bontsák ki, mutassák meg, mert mondom ha semmi baja ez után, akkor már utána se vsz. hogy lesz. Kicsomagolták, azon túl, hogy koszos volt a tapicskálástól, semmi. Ez amúgy jó a topiktársakra nézve is :DD nem kell annyira félteni. Komolyan meglepő volt, hogy egyetlen karc sincs a kijelzőn, se a hátlapon. Persze ahol a lopásgátló rajta volt, ott ragacsos volt, de hazajöttem, és a clean lehozta. Úgy néz ki mint a zsír új. Jah és nincs pixelhiba se, semmi. Huhh, elszaladt velem a ló az írással.

    Esetleg valaki csokiért/sörért cserébe nem érne rá ma délután, vagy a hétvégén egy gyors flashre?

    Mivel miskolci vagyok, az asztali gépem is Miskolcon van. Ide csak a laptopom hoztam. Kábelből is csak a gyári op3ndott, egy noname 1,2 méteres, és egy gyári nokia kábelem van. Most még arra gyanakszom, hogy az USB kiosztás nem tetszik neki. Az op3ndott leírásában 1/2 -es usb port van megadva, nekem viszont 1/0/4 (az utolsó szám attól függ, hogy melyik portra dugom). Lehet ez? Vagy a kábel.

    Nahde a lényeg, elvileg hétfőig vihetem vissza pénzvisszafizetéssel, én meg csak jövőhéten megyek haza, viszont utána meg csak a szerviz marad. Ha esetleg valaki ráérne a héten, legyen olyan kedves, keressen már meg privát üzenetben.

Új hozzászólás Aktív témák