Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz Süvi #9353 üzenetére

    Egyébként ez a Open Dott is elég gyors, csak arra kell vigyázni, hogy nagyon sok a hibás program még a Googleplayen is, ami látszólag jól fut, de a háttérben összeakadhat, vagy betárolódik, vagy feleslegesen erőforrás igényes pl. a google szoftverek egy része is ilyen régen facebook, gmail ilyen volt, vagy Chrome ilyen. De helyette szerencsére androidon mindig van sokkal jobb alternatíva.

    Több Windowsos tableteket próbáltam a medimarkban az Ipad-ok mellett, nekem sokkal gyorsabbnak tűntek, pl. netezés közben és mindennapi használatban, de szerintem a baromira idegesítő és lassú IOS áttűnési animációk miatt volt ez. Pl. ezzel hasonlítottam össze az MM-ben az Ipadpokat, sebességben gyorsabbnak tűntek nekem: [link]. Meg az Ipadokánál is igaz, hogy a 16 GB hosszú kicsit beetetés, inkább minimum 32 GB kell, de az 25-30 rugóval drágább, szóval igazán 130-140-től kezdődnek, ami kicsit genyóság :N .

    A windowsos tabletek nagy előnye, ha van rajta HDMI kimenet, akkor ráteszel vezeték-nélküli egeret, billentyűt akkor 45-50 ezerből van egy 4 magos számítógéped , amin teljes értékű 8.1/10-es windows fut és ami plusz hogy nem is zúg működés közben (de nekem plusz számítógépre nem volt szükségem most.) Cserébe nem annyira optimalizált a tabletes működés 8.1-en, bár elég jól megszokható, mindent ki kell tenni csempébe és minden asztali program fut, megszokott a környezet. (Azért nem vettem végül windwosos tabletet, mert ott érdekes módon a 4:3-as képarányú tablet alig van, gyakorlatilag ezt a Lenovo Mii3-at találtam, Mo-i forgalmazással, de kicsit nehéz volt 380 grammjával és a kijelzője is minőségű rosszabb volt a Tescos tabletnél, plusz 45 rugóért azért elvártam volna HDMI kimenetet is.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák