Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz eami #4997 üzenetére

    Ha valóban ezt válaszolták, hogy ,"Természetesen nem a kínai paicra szánt készülék kerül itthon forgalomba, hiszen eltérő a hálózat." akkor nem értik a szakmájukat. Vagy aki válaszolt az nem volt túlságosan képben. Olvasd el ennek a topicnak az összefoglalóját, benne van a kínai és a global verzió összehasonlítása. A kínai verzió ugyanúgy támogatja az összes hazai frekvenciát, mint a global.

    ,,Gari témát tekintve, őszintén szólva én jobban bízok egy hivatalos forgalmazó jótállásában mint egy külföldi garijegyben ami mögött nincs szerződött szakszerviz. Persze olvasgattam itt a hozzászólásokat és tudom, hogy van aki úgy árulja, hogy saját magas szervizeli is, de nálam ennyi pénzél az már nem opció (sajnos)."

    Az a jelen tényállás hogy a Oneplus a garanciát nem adja ki senkinek. Ezt nem a Wajteq-től hallottam, mert nincs ott ismerősöm, mezei kisnyuszinak meg nem hiszem hogy ilyen felvilágosítást adnak. Viszont szinte biztos vagyok benne, hogy a Wayteq is ugyanúgy küldözgeti a Oneplusnak a garis cuccokat. Szóval valóban van mögötte egy szakszervíz, de az nem a Wayteq és nem is más vállalkozó/kereskedő, hanem maga a Oneplus. A Wayteq több mint valószinü csak közvetiti a szervizét a Oneplusnak, vagyis te beviszed Wayteq-hez, ök megnézik, hogy meg tudják-e csinálni szétszedés nélkül, ha nem, akkor pedig küldik a Oneplusnak. Mert más kereskedőnél ezek a feltételek a Oneplus garanciára. Ha szétszedi a telefonod a kereskedő akkor elvész a garancia, illetve gyári alkatrészt sem tudnak beszerezni, mert a Oneplus egyszerüen nem ad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák