Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz emvy #3925 üzenetére

    Szép tok, nekem több hard case volt az előző telómon, a következők miatt érdemesebb szerintem TPU a Oneplusra:

    -> egyrészt TPU jobban véd ütés ellen
    -> másrészt a fekete "sandstone black" hátlap sajnos tokcserélgetéstől könnyen kopik. Nyilván ha leejted akkor is sérülhet, de általános használat közben ha vigyáz rá az ember nem hiszem hogy lekopna. Viszont a tok levétel és a felvétel megviseli a hátlapot, különösen a sarkakat. A kemény tok pedig csak pattintva jön le, így az különösen könnyen le tudja koptatni a hátlapról a sandstone black bevonatot.

    Egy privátra válaszolva:

    ,,Amúgy 2 telefon között őrlődök, nevezetesen a One Plus One vs. Xperia Z1 Compact között!
    Véleményed szerint melyiket érdemesebb megvenni?
    Üdv.
    "

    Mindkettő nagyszerű telefon, de alapvetően más dologra vannak kitalálva a méretükből adódóan:

    127 x 64.9 x 9.5 mm vs 152.9 x 75.9 x 8.9 mm
    137 g vs 162 g
    4.3" vs 5.5"

    Az Xperia Z1 Compact szerintem elsősorban azoknak jó akik főleg telefonálásra használják a telefont, és csak alkalmi böngészés/olvasás/videó van. A Oneplus One a nagyobb kijelzőjéből adódóan elsősorban tartalomfogyasztásra kiváló, vagyis olvasni, böngészni, videókat nézni. Nyilván telefonálni is lehet vele, de a nagyobb méretek miatt kényelmetlenebb a hordozás, használat. Ha fontos lesz a telefonnál a tartalomfogyasztás akkor a Oneplus One-t ajánlanám, ha a tartalomfogyasztás csak sokadik szempont fontosságot tekintve, akkor jobb választás lehet a Z1 Compact.

    Nálam sok a tartalomfogyasztás ezért választottam a Oneplus One-t, és a nagyobb méretéből adódó kényelmetlenséget telefonálásnál úgy küszöböltem ki hogy bluetooth headsetet használok.

    (#3932) Nordic Nekem 2 hét alatt ért Debrecenbe. Az oldalukon egyébként 12 - 20 munkanapot írnak szállításra, ebben még a 3 hét is bennevan.

    (#3933) manokaki már rég :) http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/cm11s-official-untouched-image-t2857110

    (#3926) vikla007 épp az előbb tértem vissza franco r15-re. Vomertweaks jól hangzik de max cpu freq korlát miatt aki játszik annak per app mode-al ajánlom.

    (#3922) Keresztapper Diztronicot gyártótól rendeltem, szállítanak Mo.-ra. Teljesen jó a tok egyébként, már egy ideje megvan, nagyon minőségi a kidolgozás. Írtam már róla, azt hiszem eddig csak pozitívat. Most viszont kiegészíteném kettő negatív dologgal a diztronic tokot:

    Első hogy nem érzek rajta elég "grip"-et, vagyis nem elég jó a tapadása. Nem ejtettem még el a telefont vele, de kicsit félek hogy kicsuszik. Fogok a tokra tenni hátulra egy fóliát, hogy javuljon a grip, és optikai tuningnak is lehet ezt használni: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/accessories/diztronic-stickerboy-mod-t2857171

    A másik problémám, hogy a tok oldalsó részén van kettő sáv ami gyüjti a port meg a koszt, megpróbáltam lefotózni ( a One-al ;) ): [link]

    Ezekkel együtt még mindig nagyon elégedett vagyok a tokkal, ha a gripet sikerül megoldanom akkor többet le se fogom venni a telefonról. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák