Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vitezlejszlo

    őstag

    válasz kano #28326 üzenetére

    Hálló :)

    Nem vesztem el, csak mivel május óta nincs hálózat eldobásom (hogy ez most a 241-es modem miatt, vagy a Telekom reszelt valamit nem tudom), azóta nem követem itt annyira az eseményeket :)

    Nincs másik telefon, amire lehetne váltani, meg hát eleve a sötét oldalon állok :D Majd ha nyárra kihoznak valami rendes 820-ast, akkor talán. Bár jó lenne CM támogatott telefont választani.. meglátjuk.

    Omni/Slim fogyasztását nem tudom :) estére 40-50% marad attól függően, hogy hogy használom. Nem tolom egész nap, nem vagyok rágyógyulva annyira :) Éjjel 3-4%-ot merül, a Lolli ugyanezzekkel a konfigokkal merült 6-7-8%-ot, Tehát lassan már-már Kitkat minőség lesz a merülés :D Amit eddig észre vettem problémát az az, hogy nem hajlandó látni az autóm gyári bluetooth kihangosítóját. Nem párzódnak. Minden más eszközt lát a környéken, ami BT, csak az autót nem. Persze lehet a kocsi is hülye, kap majd es resetet az is :D

    Jah a 20%-nál lekapcsolós telefon témája. Nekem is ilyen, amikor elkalibrálódik. Nem kell nagy mágiát csinálni vele ilyenkor. Fel kell tenni a töltőre, és hagyni tovább, mint ahogy jelzi a 100%-ot. Kb akár egy órával is. Azt figyeltem meg, hogy a BatteryMonitorWidget-et használva látszik, hogy a telefon 100%-os töltöttséget mutat, de még vesz fel áramot. Na ilyenkor nem szabad levenni, mert pár ilyen levétel után már jól elmászik a töltöttség jelzés. Amikor a BMW azt mondja, hogy már 0 mA a felvétel, akkor szoktam levenni. Amióta így csinálom nincs ilyen gondom. Persze lehet azt is, hogy kikapcsolva kell tölteni 3 órát, meg teljes feltöltés után kikapcsolva még kettőt, de kb ugyanazt csinálja, hogy addig töltöd, amíg valóban vesz fel áramot (mert 2 óra alatt tuti feltölt, ezért hagyod háromig, biztos ami biztos :). Próbáltam gariztatni emiatt, de csak Oxygent akartak feltenni, meg magyarázták, hogy normális, hogy elmászik a töltöttéség.. hát nem tudom, más telfonomnál sosem volt még ilyen... nem tudom az OP2 meg az OPX is ilyen bajos esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák