Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    Néztem a vízálló otg pendriveot amit vettel. Ugyaannal az eladónal van 64 gigás is csak nem biztos hogy az is otg is egyben. Viszont extrém olcsó, az megbízható eladó? Ill tudsz olyan megbízható embert aki 64 gigás microsd kartyat arul? (32re találtam hivatkozast vhol)
    Utolsó kérdés. Dlnas a tvm, egy 2010 es Samsung. Wifizni tud ugyan de külön adapter kell hozzá ami nincs, de kábellel a routerben van így van netem rajta. Hogyan tudnám megcsinalni hogy feliratot tegyek a filmek alá. Szinkronos megy az allcasttal. (vaganynak köszönhetően)

    Nekem ilyenem van: SP Mobile X10 úgy látom 32GB a legnagyobb belőle. Ezt néztem még: Trascend JetFlash 380 (OTG). Szintén vízálló OTG pendrive, azaz az egyik vége Micro-B USB, amit a telefonba lehet dugni, a másik vége pedig hagyományos USB, amit pl gépbe lehet, élettartam garanciával, de ebből is 32GB a legnagyobb ahogy látom. Mind a kettő neves gyártó a területen. Pendrive-ot meg SD kártyát egyébként nem szabad kínából rendelni, mert teljesen használhatatlan hamisítványok is vannak. Amazonon sok az értékelés, a pozitívan értékelt eladóktól szoktam rendelni. Extreme digital, expansys, ilyen helyeken érdemes még szétnézni SD kárty / pendrive téren. Én innen vettem az OTG pendriveom. A 64-es kapacitású az már nem OTG, a kapacitások alatt 3 kivitelt lehet választani, egyedül a Champagne Gold szinű kupakos pendrive az, ami ezek közül OTG. [link] a legfelső (legolcsóbb) eladó maga az amazon, a második meg maga a gyártó (Silicon Power = SP), szóval mind kettő megbízható. Felirattal kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák