Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csposta24

    csendes tag

    Kipróbáltam a Sultan-, a Calkulin-. és az Euphoria-romot. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az Euphoria az igazi.

    COS 12.1 alatt előfordult, hogy előfordult, hogy nem sikerült 2 óra SOT-t sem elérni, egyszerűen tele lett vele a tököm, wifin okés, mobilneten merül, mint állat. Amíg elviszem a gyereket oviba, képes volt akár tíz százalékot is merülni, pedig maximum a futárt néztem, ha nem jött a villamos.

    Ezután jött a Sultan. Itt az akksi jobb volt, bár messze nem az igazi. Ezen felül volt két csúnya bug is, a headset gombjai elég furán viselkedtek, pl. a hangerő fel gomb kijelölte a kezdőképernyőn az első app-ot, és ha mégegyszer megnyomtam, akkor pedig elindította, pont mint egy egérgomb. A másik pedig az volt hogy töltés után is ébren maradt a telefon. Végül legyaktam, mert nem lehet benne dng-ben fotózni, és ahhoz sem volt túl sok kedvem, hogy szinte naponta romot frissítsek a bugok miatt.

    A Calkulin rom-ban elvileg javítva van a mobil rádió aktív bug, ha az akkustatisztikát nézem, akkor tényleg ez látszik. Érzésre viszont olyan, mintha csak a statisztika lenne megbuherálva, de a gép ugyanúgy merül. Ez is kuka.

    Az Euphoria-val viszont mobilneten lógva összejött majdnem négy óra SOT, és eddig nagyon jól, simán működik. Egyedül annyi van, hogy az Euphoria XDA-topikában levő gapps nem jó, tk-gapps-ot tettem fel helyette.

    Ja, és van benne bekapcsolható headset ikon. :D
    (ami egyébként egyszer egy másik telefonon elég sok bosszúságtól mentett meg

Új hozzászólás Aktív témák