Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #01696768

    törölt tag

    No, eddig 2 3 :D dolgot vettem észre.

    1) Ha használom a profilokat, többet eszik a gép. Sajnálom, mert nagyon kézre állnak, tekintve, hogy munkában és itthon is van wifi, a térerő viszont ott 2G-n, itthon 3G-n a legjobb (a pálcika szerint). Egyelőre arra jutottam, azért, mert éjszaka repülőben is folyton megy a wifi, ezt a proofiloknál nem tudom letiltani. Majd még mérlegelem, mi éri meg nekem jobban. Az eddigi bő 2 napos üzemidőm (2-3h kijelzővel) 1.5 napra csökkent, így már tervezni kell a töltést...

    2) Alkonyatkor, vagy éppen csak beltérben, lámpánál, sehogy sem tudok normális képet lőni. CameraNext-et használok, abban több a beállítás, meg mintha kevésbé lenne szégyenletes, de így ez sem az igazi. Tipp?

    3) És ezt muszáj hozzátennem, imádom a telefont. Így 9 hónap után már viszket a kezem valami más forma, más felhasználói élmény után, de mindig be kell látnom, nem találnék jobbat. Samsungokban tuti az agyamra menne a touchwiz (már a tab is elég :W ), és a többi rendszer is nagyon zárt. Keresem a kivetnivalót a One-ban, de eddig hiába.

Új hozzászólás Aktív témák