Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz zzzz24 #1965 üzenetére

    Nem nagyon lehet elrontani. Én shipping és billing címnek is a mailboxde német címemet írtam, a magyar paypalommal simán tudtam fizetni. Ha most rendelnék, akkor a billing-hez a saját lakcímemet írnám inkább, így talán egyszerübb lehet a gariztatás. axlfsi fórumtársunk tudtommal így csinálta, a shipping, azaz szállítási címnek a mailboxde címét adta meg, a billing, azaz számlázási címnek pedig a saját magyarországi címét.

    Épp azért van egyébként shipping meg billing cím mert megadhatsz két különbözö címet neki ugyhogy ebből nem lehet gond :)

    (#1967) szabadgy megmondom mennyiért vesztegetik, minimum 120ezer magyar forintért vesztegethetik kb, a 64GB-os kínai verziót természetesen és kínai garanciával. De valoszinübbnek tartom hogy egy kis GSM bolt ennél is jóval drágábban adná. Mármint ha sikerülne találnod, de elég kevés esélyt látok rá. Webshopokban nagyobb eséllyel találni.

    A Oneplus kínai ára 320/370 $ 16/64 GB verzió, ebből kell kiindulni, erre jön még rá a szállítás, a vám, és az összes közbülső viszonteladó haszna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák