- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
Ha úgy is tűnt,de nem azt akartam írni,hogy valaha is gondom volt a vaterával vagy ilyesmi,de az ebay és a kínai eladók nagyon korrektek. Az ebay bevállalja,hogy ha gondod van és nem tudsz az eladóval megegyezni,akkor ők visszafizetik a pénzed és majd ők lerendezik az eladóval,de én eddig soha nem jutottam el,ha gond volt visszaadták a pénzem az eladók. A lényeg,hogy nincs baj a vaterával,de azért legyél körültekintő. Mennyi eladása van az eladónak,volt-e rá panasz.....
-
stewe780
őstag
A vaterás témában nem tudok nyilatkozni, de a telót csak ajánlani tudom, amennyiben fontos a jó fénykép. Abban visz mindent. 1edül a 808 jobb nála, de az egy másik árkategória...
A teló amúgy mindent tud, csak egy kicsit lassabban, mint a most kapható 100+kHUF-os androidok. A wave-hez még nem volt szerencsém, ahhoz képest nem tudom milyen lesz a sebessége. A főnix egy progi, amivel tetszőleges (gyári és főzött) romokat tudsz írni. A t-s telóra is fel tudod vele gyógyítani a független szoftvert, persze ettől még nem fog sim független lenni, csak kikerülnek belőle a t-s hülye progik, és más hülye progikat kapsz helyette
Hibák vannak: tetején alján a műanyag könnyen törik, kijelző lilul alacsony fényerőnél. Ritka de előfordul, hogy nap felé tartva hívás közben nem kapod vissza a képernyőt, hogy bontsd a vonalat.Hirtelen ennyi.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Nekem bő 3 hónapja van ilyen telóm,és maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Pár napja találkoztam olyan kis hibával hogy napsütésben nem tudtam bontani a telefonhívást,mert a kijelző úgy érzékelte hogy még a fülemnél van a teló.Ezt is ki lehet amúgy játszani.
Semmi gondom nincs vele,tökéletesen elégedett vagyok a tudásával,főleg a kamerával!!
Ha veszel egyet ajánlom figyelmedbe a Taylor féle rom felrakását./majd adhatok linket ahol minden le van írva tövéröl hegyére/
Szerintem szoftvertámogatás terén sem rossz,bár ezt páran biztos megcáfolják.
Én ajánlom nyugodt szívvel!!! -
Tiger.
nagyúr
Ha jót akarsz ne vegyél vateráról,én megjártam egy n8 at vettem, úgy hogy 3gst cseréltem rá és fizettem+ 10eft, a telót rendőrtől vettem, és kiderült hogy lopott de az még hagyjá, hibás is most kb 10eft tudom értékesíteni a teló ára 50eft volt.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
janek69
senior tag
-
janek69
senior tag
Én is sokat hasonlítgattam a képeket és arra jutottam,hogy be kell valljam ha belenagyítasz,akkor azért kijön a különbség természetesen és a full hd video is jobb. Viszont azt gondolom,hogy amennyivel jobban hangzik a 41Mpx,annyival nem hoz többet. Persze ezt nem így kell nézni,hanem a pureview az igazi előny és az tényleg az. 2-3x-os optikai zoomnak felel meg és az azért nem jönne rosszul.
-
janek69
senior tag
A kijelző lilulást nézd meg,ha érdekel,mert ha nem hegyezed ki magad erre,akkor igazából észre sem veszed.
Nekem a cooker 2.9 azt mondja mától,hogy túl régi verzió,menjek a weboldalra és szedjek le újat,de nincs újabb. Vissza kell mennem az időben,hogy elindítsam.[ Szerkesztve ]
-
-
tom956ster
aktív tag
Én anno 1/1 ben cseréltem egy gyári független és makulátlan Wave 1-et a mostani T-s N8-amra. Nem bántam meg, bár ez az Amoled nem olyan mint a Wave 1 volt. (nem értek hozzá, csak látom a különbséget, bár lilát eddig még nem láttam).
Egyébként ha el akarod adni és szép akkor próbáld 24000 ft-ért, ha árulni akarod akkor 25000 és felette. Ha gyorsba kell és még mindig szép, én max 22000-re gondolnék.
Ez van sajna, méltatlanul lement az ára, nagyon kár a Badáért, a droid pedig nem az igazi rajta, pedig a hardwer, az nagyon tuti... és majdnem olyan jó a videó és a fotó mint az N8ban.....de csak majdnem3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest