Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Shenshi #9198 üzenetére

    Fenti rész az úgy van rápattintva, és csak egy biztosító csavart tartja a hdmi mellett, az is műanyagba van asszem csavarva, szóval nem sok ló**szt ér.
    És ahogy felpattan, úgy szorul neki az alu részhez, ahogy a kettő egymáson elmozdul kicsit, az ad pattogó hangot.
    Az alja egy bonyolultabb dolog. Ott két saru megy oldalt be, és azoknak szorul neki egy réz menetes anya, ahogy a csavarokat meghúzod.
    Ezt nekem mindig balf*sz módon rakta fel a jabil. Szerintem egyértelmű hogy úgy kell az alját felrakni hogy nyomod össze a telefont alul és felül amikor még ki vannak lazítva a csavarok, és akkor húzod meg egyik másik csavart. Különben nem fog normálisan illeszkedni. Nekem össze vissza volt egy kis hézag, nagyobb baj volt hogy a ettől a menü gomb is szorult, mert a gomb az alsó műanyag részbe van benne, egy kis gumi tartja, viszont egy mikro kapcsoló meg az alaplapból áll ki, és ha nem passzentosan van visszarakva az alja akkor ferdén esik rá a gomb a kapcsolóra és szorul. Ez az alsó rész is recsen nekem néha, lehet túl patentül raktam vissza, de akkor meg még lötyögött is amikor a szerviz rakta össze :DDD Szóval ez így ennyit tud. Nem kell vele foglalkozni, normál esetbe egy két erősebb megfogáskor, pattanhat egyet, de nem jellemző rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák