Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kvazár

    őstag

    Ma voltam bent a szervizben és mondták a szoft cserét 6e-ért vállalják, a gar megmarad, viszont mivel T-s a cucc ezért, ha az OVI-ban véletlenül frissítek, akkor ismét a T-s kerül vissza. Tehát minden egyes frissítés 6e és csak ők tudják megcsinálni.
    (Látom valaki már írta. :B )

    Hogy miért voltam bent a T-nél? Mert sajna az én telóm is vicces lett. :( Nem szeret időnként sem hívásokat fogadni, sem SMS-eket kapni, hiába van max.-on a térereje. :( Megoldás -> új sim-et kérni a T-nél. Majd az idő megmondja, tényleg az volt-e a gondja.

    Offline GPS: nos, itt is rossz híreim vannak! Igen, ha a maps-ban és a GPS beállításainál is kilősz mindent, aminek a nethez köze van, akkor offline lesz, viszont akár 1,5 H-ra is nőhet az az idő mire pozíciót fog.

    Sajnálom, de a sok fals teszt és az itteni vita miatt én is kitérek rá: Üzleti telefon, üzletembereknek?! Nos ez egy okos-telefon, az okés, de attól még nem üzleti telefon!!! Tehát nem üzletembereknek való, és az N8 soha nem is lesz nekik való, és a Nokia sem szánja nekik. Hogy ezt miért mondom? Mert az N széria az a multimédia széria. Az E az, ami az üzleti, a C az a belépő és az X meg a divat. Tehát kinek is való az N8?! És a válasz: mindenkinek, akinek megtetszik!

    philoxenia: Tetszik a videó amit küldtél igazán ütős, és ide illik! Csak egy kicsit érdekesen hangzik egy tapis mobil topicjában, hogy "mindent a szemnek semmit a kéznek". :)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó cuccaim: -

Új hozzászólás Aktív témák