Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Misály

    addikt

    válasz jacis #4852 üzenetére

    Hat a problemaid 95%-a user error, megertem hogy eladod, mint mondottam volt a symbiannal az a baj hogy nem butult le a felhasznalohoz, iPhone utan tenyleg bonyolult keszulek.

    A vicc az hogy itt folyattad a nyalad 3 honapig hogy dejo, hdmi dejo fenykepezo, dejo kinezet legjobb telefont szeretem, veszek hozza tokot, bt billentyut, jujj de szep, imadom, majd egy szimpla betas alkalmazas kiveri a biztositekot ( igen beta, fingom sincs miert kerult meg be a storeba valamelyik barom nyomott egy approve-ot odafent, plane nem olvastal reviewt rola ) es el akarod adni:D Ez egy parodia, nem bantani akarlak de tenyleg vicces vagy:)

    Problemaidon egy hard reset segit, mellesleg ha a store hibazik vagy a telefonon eppen hatvan dolog futott, es azert tette akkor bemesz a sajat dolgaimba es leszeded ujra, akkor nem szamlaz ki megint. A levelre a valaszt meg vard meg.

    Az meg hogy a kijelzo pici... hol eltek ti?

    Mindenesetre egy kicsit orulok hogy nem ugralod tele a topicot, vege a tiniszerelemnek, sajnalni nem tudlak, mint mondtam a symbian sajnos meg mindig nem 1.0-a usereknek valo, karban kell tartani. Az iphone ilyen szempontol a nonpluszultra, mert halal igenytelen.

    Tobbiek : orulok hogy egy darab frissiteses hozzaszolas igy megkavart titeket:D Segitek hogy tiszta legyen, szolgaltato igenis beletur az fw-be ikonokat, animaciokat temakat cserelgetni, es nem eroltetik meg magukat ha gyors update-rol van szo, azert veszitesz garanciat ha te magad cserelsz gyarira mert at kell irni a product kodot.

    Sarlon: "A kijelző tényleg nem egy i4 esé, elég pici."
    A kijelzo pontosan ugyanakkora mint az iphone-nak csak a keparany mas...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák