Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Misály

    addikt

    válasz stewe780 #2927 üzenetére

    Ezekre a kerdeseidre mar valaszoltam, nem ertem miert nehez a ket igent felfogni, ezert mondom hogy fassagokat beszelsz. Hihetetlen hogy ezen vagy leakadva, amikor kimerito valaszt kaptal. Szerintem keruld messzire az N8-at ha ellenerzeseid vannak, vagy csak azt latod benne hogy egy 5800 femhazban, mert ez egyszeruen nonszensz.

    Jacis. Wifi nalam betonstabil, egy Asus wl520g routeren keresztul, de eddig nyilvanossal se volt gondom.

    Tobbiek, akik hianyoljak a telefon meltatasat: En peldaul nem fogok omlegeni rola, hasznalom. Nem vagyok elfogult telefonbuzi aki azert jar forumba, hogy hatvanszor leirhassa hogy mennyire jol dontott, hogy ezt vette meg. Mindemellett ketszer volt problemam a keszulekkel, mindketto olyan, amire 5 percen belul rajottem ( foursquare widgetet kerulni kell mert a hivatalos foursquare kliens tragya es beakasztja a telefont, es az elmebeteg, es egy user error volt a tarcsazonal, arra nem vagyok buszke:D )

    Mellesleg a fent vazolt gondok egyikevel se talalkoztam, tovabbmegyek, Ovi sutie gond nelkul frissitette a maps-et es a telefonon levo terkepeket is gond nelkul updateelte egybol telepites utan, kerdes nelkul.

    A keszuleket a T-nel vettem.

    Udv

Új hozzászólás Aktív témák