Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • donceleger8

    őstag

    válasz Misály #25532 üzenetére

    "Próbálj meg 3 program mellett (legyen továbbra is opera mobile 3 lappal, gravity, zene ) maps-ot nyitni. Vagy hirtelen email-t írni... Mennyi idő mire eljutsz egy szövegbeviteli mezőig?"

    Ha hiszed ha nem, próbáltam már megakasztani a készüléket még az elején, amikor Anna volt rajta! Böngésző, egy HD játék, navigáció volt megnyitva egyszerre és meg se kottyant neki! Lehet a te N8-al van valami bibi, vagy az enyém egy special edition!
    Ha úgy akarod, akkor legyen struccpolotika! Én nem veszem észre, hogy lassú lenne az opera közben a böngészés. Első betöltésnél igaz várni kell 2-3 másodpercet, de a további kattintgatás során normálisan behozza az oldalakat. A nagyítás is azonnal működik, nem értem nálad mi okozza a lassulást és szaggatást! Mellesleg mindent telefont meg lehet akasztani, ezt tapasztalatból is tudom! Még haver iPhonja is 5 másodperc alatt nyitotta meg a névjegyeket, mert nyitva volt 6-7 program, mert ugye ott sincs kilépés az alkalmazásból! :W

    Érdekes a 4 giga korlátozás, hogy problémaként hozod fel! Maga az N8 például amúgy sem kezel annál nagyobb méretű fájlokat, szóval nem értem hol itt a probléma? :F

    "hozzáértés mekkája, célhardver van a telefonban ami kezeli ezeket a horrid méretű médiákat, de használd hétköznapi célokra és megakasztod az ő 1.3 ghz-ét is."

    Ez értelmezhetetlen számomra, ugyanis nyilván ez használja leginkább a telefon erőforrását a procival és a grafikus gyorsítóval egyetemben. Tehát az 1080p videókat simán lekezeli, de egy hétköznapi dolog során, mondjuk telefonálás vagy smsezés közben meg összefossa magát a rendszer! És még én vagyok mekkában ugye! :W

    Egyébként ha te is N8-at használsz, akkor nem értem miért írsz ilyeneket? Lehet tényleg van valami azzal az N8-al, nem tudom! Vagy már tényleg nem kéne N8-at használnod!
    Szerintem nem vagyok arrogáns, csak pusztán nem értem amiket írsz, illetve nem tapasztalom amiket írsz, így értetlenül állok (illetve ülök) az irományod előtt!

    Összességében viszont mindegy! Neked a WP! Respect! :R
    Nekem a Symbian! És nem struccpolitika miatt, nem a megrögzöttség miatt, hanem azért mert számomra jobb, könnyebb és kényelmesebb a használata!
    Részemről END!

    Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

Új hozzászólás Aktív témák