Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZooLee

    őstag

    válasz attisx #19504 üzenetére

    Azúr, persze, mondod ezt a férfiaknak, akik köztudottan 16 színben látnak... :D
    Az egyik kék, a másik kékebb. Na. Hát így kell ezt mondani. :)

    iOS-t használok, Androidom volt (ill a zasszonynak most is van, amin nekem kell hargelni mindent) és valóban a Belle-s N8 semmiben nem marad el tőlük a használhatóságot tekintve.

    Az iOS gyorsabb, több alkalmazás, jobb játékok vannak rá, de ez nem jelenti azt, hogy a Belle-ne ne lehetne megoldani mindent. Az alkalmazások sokkal egységesebbek az iOS-en, ez nagyon nagy pirospont, a Symbianos alkalmazások ahány, annyifélképpen működik. Ez nem biztos, hogy baj kellene, hogy legyen, de nem minden programozó születik ergonómiai zseninek, és bizony van, ahol szenvedés kezelni egy programot.

    Az Androidot nem szeretem, nagyon jól indult, de a fragmentáltsága miatt mostanra egy katyvasz lett az egész (számomra) A biztosítékot pedig az Andorid Market vágta ki végül, ahol gyakorlatilag kontrollálatlanul vannak fent az alaklmazások, és mint gyakorló apát, eléggé mellbe vágott az alkalmazáskínálat. (Nem a hülye/idióta/használhatatlan programokról van szó, mert olyan van az AppStore-ban is, hanem a gyerknevelési elveimmel - és nem csak az enyémmel - nem összeférő alkalmazásokról.) Meg az Androidosok részéről városi legendaként emlegetett kártékony programokról.

    Az S^3 legfőbb előnye még mindig, hogy alapvetően egy telefon oprendszerből kinőtt okostelefon rendszer, és a telefonálási (hívás, SMS) képességek megmaradtak a fontossági toplista élén, míg az iOS, Android elsősorban okostelefon rendszerek, amelyekkel telefonálni is lehet. (Ezt leginkább az Androiddal kapcsolatban hallom, a feleségem is állandóan panaszkodik miatta)

    Szóval nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az S^3 leírása jó dolog, de hát a divat, és a belőle következő számok sajnos nagy urak... :(

    Z.

Új hozzászólás Aktív témák