Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TaylorPro

    addikt

    Nos, olyan hibákba ütköztem az Opera minivel hogy már nagyon elegem van belőle. Már nyomozok a dolgok után, de eddig semmi. Éppen ezért felteszem a kérdést.

    Hiba jelenség 1: Megnyitok egy weboldalt, például a Mobil Arena fórumát. Amikor beakarok lépni a fórumba beírom a nevet és a jelszót. Itt jön a bibi. A jelszó mezőbe alfanumerikus billentyűzettel nem lehet beírni a jelszót. A második karakternél megfagy a bevitel. Ekkor fogom, elfordítom a telót és qwertz-en simán belehet írni. Minden oldal jelszó mezőjében ezt csinálja. Ha jól rémlik Anna óta, és az utolsó Mini frissítés óta. Most Belle van.

    Hibajelenség 2: Az Opera Mini képtelen a routeremen keresztül elérni a netet. A java verzió működik, s sis-es nem. A régebbi verzióknál a hálózati kapcsolatot lehetett állítani HTTP és Socket között. Ezek közt váltogatva ment a routeren is. A router is már le lett gyalulva, szűz sw van rajta, még sem megy a sis mini.

    Plusz az Opera Mobile Link sem megy a routeren keresztül. Ha esetleg tudja valaki hogy melyik portot használja akkor lehet hogy csak egy port nyitás kell neki.

    Kérdés: Másnak van hasonló gondja?

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 Hazel

Új hozzászólás Aktív témák