Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • extra dry

    csendes tag

    egyébként meg akkor pedig helló, mindenki, múlt héten léptem be a klubba. (geri, én voltam az XXL-ben, aki ezüstöt vett, amikor te a feketét, azon agyaltam magamban, h ha feketét veszel, biztos, h meg fogsz jelenni itt a fórumban, akárki is legyél :D )

    az elejétől olvasom a topikot, már rég kinéztem ezt a telefont, csak vártam, h 80 környékére kerüljön az ára. aztán végleg szétment az előző telefonom (6230, 4 évig húzta!), úgyhogy már megvettem volna bármennyiért, de ugye pont akkor fogyott el a gyári garis az égvilágon mindenhonnan... múlt hétig hallgattam, ahogy hitegetnek a boltokban, aztán amikor megint bemondták, hogy "talán jövő hét", boltba el, első kezem ügyébe kerülőt elhoz.

    első tapasztalatok:
    + az összképem az, hogy már nagyon régóta kellett volna egy ilyen teló. nekem is, konkrétan, meg a piacon sem értem, miért nem volt eddig. félelmetesen könnyű megszokni, hogy miket tud, és utána nagyon nehéz megérteni, hogy eddig a többi telefon miért nem tudta. (n95 dizájn nekem nem jött be.)
    + szerintem normál, saját fülessel teljesen rendben van a zenelejátszó (inkább magasban gyenge, a mélyek tiszták, még ha nem is túl erősek)
    + a vaku zseniális
    + a sports tracker az egyik legfaszább dolog, amit mobilra ki lehetett találni (mondjuk úgy irtja az akkut, h büntetni kéne)

    negatívumok:
    - butatelefonról váltva az akkuidő elmondhatatlanul döbbenetes
    - a beépített böngésző szerintem egy trágyadomb, nem bírom megszokni (opera mini megoldja a dolgot)
    - nem volt még symbianos telóm, tudtam, hogy szokni kell majd a menürendszert, de sima nokiák után nagyon logikátlan és fárasztó, hogy egyes beállításokat honnan kell előszedni hány gombnyomással
    - konkrétan lehetetlen egy kézzel sms-t írni. a billentyűk magukban is picik/furák/közel vannak, de az szokhatónak tűnik, viszont egy kézzel egyszerűen nem tudok ráfogni a legalsó billentyűkre.

    jaés egyébként made by nokia, hongkongi darab, de szerintem rendben van. fürödtem vele homokban (önszántamon kívül), képernyő alatt kosz sehol. navigomb oké, recsegés nincs. kop-kop-kop.

    dry

Új hozzászólás Aktív témák