Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Assdak

    őstag

    válasz Cruzolka #8510 üzenetére

    Személy szerint MetroTube -ot illetve a MyTube-ot használom ( ezt kifejezetten a live tile-ja miatt ).
    Appok terén szinte már minden elérhető. Egy hivatalos Instagram még várat magára, de pl az Instance addig is tökéletesen megfelelő.
    Ettől függetlenül, van még amit lehetne gyúrni. Számomra pl. ilyen lenne a több választható csempeszín, bár ezen valamelyest javított a Nokia féle Color Profile.
    Viszont ami nálam egyértelműen a WP felé billenti a mérleg nyelvét az, hogy élvezet használni a rendszert. Nem egysíkú a felület, mint egy IOS esetében, nem laggol és nincsenek idegesítő rendszerlassulások mint akár egy S4 esetében. Az élő csempék és a design számomra szinte tökéletes. A mai napig élvezettel állítgatom a csempéket. Fagyásnak nálam nyoma sincs, nem kell az appokat egyenként bezárogatni, figyelni, hogy mi mennyit eszik. Mindezek kombinálva a nagy kijelzővel, és az IPS panel által nyújtott minőséggel, olyan eye candy faktort nyújtanak, amit a többi gyártó számomra nem tudott megadni, pedig használtam IOS-t, Symbiant és Androidot is huzamosabb ideig. Ha ehhez még hozzávesszük a Nokia által nyújtott plusszokat ( Offline Navi, City Lens, stb. ) a Skydrive illetve Office integrációt, akkor kevés olyan dolog marad, amivel engem személy szerint egy másik gyártó meg tud fogni.
    A kamera képességeivel természetesen lehet vitatkozni. A nappali képeken jelen állás szerint még lehetne mit csiszolni. Ettől függetlenül amennyiben, normál méretben nézzük a képeket teljesen elfogadható a látvány, mondom ezt úgy, hogy évekig N8-at használtam fotózásra, és jelenleg is van egy PV808 az asztalomon. A low-light fotozás képességei normál körülmények között egy átlag ember számára, aki nem állványról fotóz, és nem ért úgymond a fotózáshoz, nagy előnyt jelentenek. A telefonnal készített videók minősége viszont szinte tökéletes. Amennyiben az ember kikapcsolja az autómatikus WB állítást, kiváló minőségű videokat lehet készíteni, szinte minden helyzetben hála az OIS-nek.

    A fotózáshoz még annyit, hogy amit már tegnap is írtam. Akinek gondja van a képek minőségével ( túlzott mosás, kép szélei elmosódottak stb ) csináljon pár képet 16:9-be, illetve 4:3 ba. Többen észlelték, hogy minőségi ugrás van a képeknél 4:3 as arányra állítás után.
    Mivel ezt a "szélek mosottak" problémát, amit BobTail is említett, én nem vettem észre, estefele töltök fel egy képet, valaki legyen oly kedves jelölje be rajta amit figyelni kellene. Próbálom ezeket a problémákat direktben jelezni a Nokiás kapcsolatomnak, hátha reagálnak rá valamit.

Új hozzászólás Aktív témák