Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Assdak

    őstag

    válasz xperiasigi #7707 üzenetére

    Azért álljon meg a menet. Sehol nem mondtam, hogy ha valakinek baja van a telefonnal, az ne ossza meg.
    Ha olyan a probléma, még segíteni is próbálok neki, ahogy eddig is tettem.
    Mi az hogy ilyen hangnemben? Semmi anyázás, vagy rossz megjegyzést nem tettem. Azért ne legyünk már báránylelkű 5 évesek, akik elsírják magukat az első pikírt megjegyzéstől.
    Ha meg elolvastad, akkor illene, hogy leessen miért volt a válasz az, ami. Illetve az előzmények, mint pl. mikor megfejtették, hogy kamu videókkal lett reklámozva a 925 és igazából, nem is képes low light fotókat csinálni. Egy órám ment rá, hogy bebizonyítsam nekik, mégis miről van szó.
    Ettől függetlenül, ahogy azt neki is megírtam, ha tényleg ennyi baja van a telefonjának, akkor nem értem miért nem cserélteti ki.
    Ezt a nem süllyedek lejjebb stílusú fellengzős dumát meg jó lenne ha befejeznéd, mert az ilyen kommentek csapják ki a biztosítékot nálam. És az ilyen típusú emberek azok, akiket 12 órás pihivel járó kommentekre méltatok csak.
    Az elfogultságról pedig annyi, hogy az első készülék amit vettem még tavaly decemberben, nálam is recsegett, ropogott, fagyott, notikkal problémák voltak stb. Én fogtam, bevittem és kicseréltettem, pont azért, mert nem voltam hajlandó elfogadni, hogy ennyi pénzért, ilyet kapok. A készüléket kicserélték, ez azóta soha nem fagyott, lassan 4 hónapja megvan és nem recseg, nem merül gyorsan, és még a notik is azonnal megjönnek. A kamerától nem várom el, hogy nappal N8 szintű képeket csináljon, mert már a vásárláskor tisztába voltam vele, hogy ez ennyit tud.
    Nem azokkal van a probléma, akik idejönnek egy egy problémával. Azzal a 3 emberrel van probléma, akik folyamatosan csak a siránkozással vannak elfoglalva. Stlui is beírja hetente a forumba, hogy mennyire rühelli a telefont, mert nem tud facebookolni, meg futásra nem alkalmas. Oké, ez van, neki nem jött be, adja el, aztán csókolom. Legialap-nak, is ha tényleg ennyi problémája van a készülékkel, és tényleg nem user error, akkor csak annyit kellene tennie, hogy esetleg kicserélteti, aztán ha az is szar, akkor legalább megpróbálta. Nem egy ember van a forumon, akinél tökéletesen működik a telefon, tehát tuti nem az összes szar.

Új hozzászólás Aktív témák