Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Khan13

    senior tag

    Ha az én tapasztalataimat is elfogadjátok:
    Az előző W10M buildhez képest sokkal gyorsabb az egész rendszer. Mind a nyers oprendszer, mind az alkalmazások működése. Gyakorlatilag minden korábbi alkalmazás hibátlanul működik, nem omlik össze.
    Ami hibát találtam: az Extrák kikerült a Beállításokból (lehet, hogy csak nálam lévő bug, de két HR után sem javult meg), és a glance beálllításai nincsenek meg. A Store béta pár alkalmazásnál nem lép tovább a "Working..." állapotból, de ha minden USA-ra van állítva (régió, nyelv, idő! és területi formátum!) akkor kb. minden letölthető/frissíthető. Az új univerzális alkalmazásokkal nagyon jók a tapasztalataim. A Photos elsőre mondjuk sokáig tölt, mire a megnyitás után mutatja a képeket, de onnantól már minden alkalommal elég gyors.
    Kétszer kellett soft resetet nyomnom, mert egyszer kikapcsolt a telefont, és nem akart bekapcsolni, egyszer pedig a zárképernyőn nem jutottam tovább.
    A bal felső sarokban a kurzor megjenelésére írták, hogy a Continuum funkció kódja okozza, és a következő buildben már nem fog megjelenni. (Belső buildeken már javítva lett)
    Összefoglalva: Nagyon jó rendszer, és egész megbízható már. Ha valaki munkára használja a telefonját, akkor nem feltétlenül javaslom, mert nehogy véletlenül akkor legyen valami bug, amikor fontos lenne az elérhetőség. Ha nem életbevágó a telefon minden másodpercben való helyes működése, akkor szerintem már elsődleges telefonon is simán használható. (Nem vállalok felelősséget semmilyen felmerülő problémáért :D )

Új hozzászólás Aktív témák