Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    válasz Assdak #15511 üzenetére

    Assdak, Lalll: szerintem sem lehet hibás a Black. Nem is állítottam. A kérdésem az volt, hogy Black óta valakinek gyorsabban merül-e a telója. S erre talán a legértelmesebb és leglogikusabb választ Assdak adta: szinte egészen biztos, hogy korábban nem működött minden program rendesen. A négy, egyszerre használt időjárás progi közül csak egy volt hajlandó frissíteni időnként automatikusan magát. A többi csak manuálisan működött. Nálam nem véletlenül fut négy, különböző területen erős időjárás app. De lám már GDR3 óta mindegyik automatikusan, óránként frissít. Már ez magyarázat lehet a gyorsabb merülésre.
    Az is teljsen logikus, hogy HR-t kellene csinálni. De ha az akkuidőt nem nézzük, nincs semmi bajom a telóval, sőt! Sosem volt még jobb telefonom. Bár ez a kijelentés jelenleg így pontos: sosem volt még ilyen jó vezetékes telefonom! :)
    Szóval lustaság és félelem, hogy nagy és keserves munka lesz a visszarakása mindennek úgy, ahogy most van, késlelteti a HR-t. De 99 százalék, hogy azt kéne tennem.

    A teljes lemerítés és töltés nem hülyeség még a mostani akksiknál sem, ennek szerintem érdemes utánaolvasnod. Erre mondjuk jó eszköz a beépített LED-ek folyamatos használata valamelyik app-pal, egy óra alatt szárazra szívja az akksit, s aztán újra tölteni. Én már a korábbi, tehát a Lumia 900-nál is tapasztaltam ez után jelentős javulást. Az a teló is már csak 9-10 órát bírt nagyon óvatos, finom használattal, aztán ezt sikerült visszatornázni kb. két napra.

Új hozzászólás Aktív témák