Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jockas

    senior tag

    válasz SpeedHUNGARY #11357 üzenetére

    Első szériás darab. Összesen ha van pár olyan ember, aki ilyen hibás darabot fogott ki. Nyilván ettől nem lesz annak az embernek jobb, aki éppen kifogta. Nem rosszabb ez a statisztika, mint bármilyen más telefon esetében. Anno az N70-es Nokiával nem kevés gond volt a családban. 2dbot vettünk, mind a kettőnek volt előbb utóbb hibája (nekem 2x is volt teljes panel csere, aztán amikor a második is beszart a garancia lejárta után, vettem egy másik Nokiát). Az eddigiek alapján (statisztika) messze nem ilyen rossz a helyzet. Én most a nyár végén vettem (szintén fekete) és azóta nem jött elő semmilyen olyan probléma, amikkel páran találkoztak. Se nem ropog a hátlap (vagy ha igen, akkor nem érzékelem :D egyik eddigi okostelefonom sem volt ennyire összerakva, mint ez), se nem kotyog az akku. Az előlapi kamera porosodásról nem tudok nyilatkozni, nem használom. Kijelzővel sincs semmi gond, a hálózatot sem dobálja el, a mikrofonnal sincs semmi baj...röviden megfogalmazva nincs semmilyen problémája...csak egy ilyen mondaton sokan átugranak, mert nem olyan hosszú, mint amikor 1-1 ember leírja a hibás kifogott darabjának a hibáit. :D

    Az akku hamar lemerül vagy sokáig bírja...attól függ mennyire használod. Mivel a kijelző és a proci elég sok energiát képes elhasználni, ezért amikor nyomkodod, akkor képes órák alatt (mondjuk 5-6) is lemerülni. Ha meg rá sem nézel, csak csinálja a dolgát (szinkronizál több email fiókot, naptárt ; elérhető vagy whatsappon, viberen, fb-on, skype-on...stb.), akkor képes 1,5-2 napot is kibírni töltés nélkül (tapasztalat). Symbian is képes volt néha hülyeségeket csinálni és a WP is képes erre...ilyen az extrém merülés, amikor egy éjszaka alatt lemerül a telefon. Ilyenkor újra kell indítani, ennyi. Operációs rendszer van rajta, így ennek is kell időnként egy újraindítás, mint a számítógépednek.

    Először én is megijedtem a hibák láttán, de megnyugtattak, hogy arányban nem sok a hiba. Megvettem és nem is bántam meg! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák