Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yaksi

    aktív tag

    Sziasztok!

    Már a falnak megyek a Lumia 710-esemmel: Megkaptam, belaktam, nem is volt vele gond: azaz egy: a kamera elég érdekes képet produkált: videó módban minden rendben van, de a fényképezésnél fókuszálok, szép éles a kép, majd abban a pillanatban, amikor fényképez, behomályosítja a képet, és használhatatlan...

    De az igazi probléma csak ezután kezdődött: feltelepítve a Zune alkalmazást, minduntalan zaklatott, hogy frissítsem a telefon szoftverét.
    A végén már beadtam a derekam, engedtem neki. Meg is csinálta, szépen újraindult, szép és jó...

    Csakhogy: azóta nem hajlandó szinkronizálni sem a gmail fiókokat, sem a Live fiókot...
    belekezd egy szinkronizációba, és kb. 10 perc után feladja, nem történik semmi...(persze az automatikus próbálkozásoknak köszönhetően kb. fél napot bír az akku!)

    Gondoltam, kap egy gyári resetet, hátha megkeveredett a frissítéstől, de ezzel csak azt értem el, hogy a névjegyeim is "elvesztek", mert ezeket is a gmail fiókomból szedte eddig. szinkronizálni azóta sem hajlandó, és a live ID-t sem frissíti. A piactér működik, de ahogy letöltenék valamit, már kéri is a live ID-t, amit megkap, majd nem tud a szolgáltatáshoz csatlakozni.

    Net van, böngészni lehet, a kártya másik telóban ki lett próbálva, ebben szintén volt másik sim, egyikkel sem szinkronizál, de mindezt a frissítés óta...

    Tud valaki segíteni, hogyan lehetne esetleg az előző szoftvert visszatenni rá?

    Előre is köszönöm a segítséget!

    yaksi

Új hozzászólás Aktív témák