Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bailey

    senior tag

    válasz HKorn #1760 üzenetére

    Nekem Defy volt a 710 előtt, azelőtt meg 5800 de próbáltam Xperia Minit is. Ezekhez képest a 710, hangsúlyozom hogy az én ízlésem szerint nagyon gyengén szólt rendes Sennheiser fülessel. Otthon én sem telefonon hallgatok zenét, de utazások alatt sokat szoktam. A 710-ben az én ízlésem szerint nagyon kevés a basszus. Az hogy halk az lehet azért van mert az EU már előír valami hangerőkorlátozást minden forgalomba hozott zenelejátszóra, hogy ne süketüljenek meg az emberek. Ilyenről hallottam egyes Samsungok esetében is.
    A másik problémám az volt hogy nagyon gyorsan merült a telefon még akkor is ha minden szinkronizálást és adatforgalmat kikapcsoltam és hozzá sem nyúltam. Ja és pár nap után a kijelző alatti gombok minden lenyomásnál hangosan nyekeregtek. Lehet persze hogy a merülés és a nyekergés csak azért volt mert én fogtam ki hibás darabot, a zenére meg lesz majd valamikor frissítés, de mivel webshopos volt és a 8 napban benne voltam ezért úgy voltam vele hogy inkább visszaküldöm, és nem kell vitáznom a szervizekkel hogy akkor ezek most hibának számítanak vagy nem.
    Ezeken felül nem rossz a készülék, a WP7 nagyon gyors, egyszerű használni. Ha kijön az Apollo és jó lesz talán visszatérek.

Új hozzászólás Aktív témák