Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szergely83

    tag

    Szerintem a probléma az üzenetek megérkeztével nem kifejezetten az alkalmazásokban keresendő, hanem a fiók beállításoknál. Ez logikus hibaforrásnak tűnik, ha azt nézzük, hogy egyes embereknél akadozva, vagy sehogy sem mennek a push notification-ök, míg másoknál működik rendesen. tesztképp érdemes csekkolni a következő beállításokat:
    - beszélgetések -> facebook alapú csevegés: be, állapot: elérhető
    - beállítások -> e-mail+fiókok: facebook csatolva (érdemes kipróbálni a törlést, majd újra hozzáadást, egyszer volt problémám a fb üzenetekkel, ez megoldotta)

    Végül a microsoft fiók. Gyakorlatilag ezen alapszik az összes személyes beállítás, csatolt fiókok, kapcsolatok stb. Szvsz itt lehet a kutya elásva. Ellenőrzésképp be kell jelentkezni az MS fiókba és a bal oldali menüben bemenni az engedélyek -> fiókok kezelése almenübe. Itt ellenőrizni kell, hogy szerepel e a facebookos fiók csatolva. Ha nem létezik, a fiókok felvételénél meg kell adni. Ha létezik, a szerkesztésre kattintva ellenőrizni kell, hogy engedélyezve vannak e a megfelelő opciók (hírek, csevegés, megosztás).

    Ha sehogysem érkeznek a push üzenetek, és erős a késztetés a telefon ütésállóságának tesztelésére, akkor előtte egy HR, új microsoft fiók létrehozása, egyéb fiókok újra csatolása. Mennie kell.

Új hozzászólás Aktív témák