Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RAMb0

    tag

    válasz nonsen5e #12555 üzenetére

    Azért valahol kellett húzni egy határt, egy 3-4 éves vas esetén ne várjuk el, hogy röccenés mentesen elvigyen egy plusz fícsörökkel, komolyabb dolgokat is támogató (pl. Windows Hello, Continuum, vagy a Redstone-nal az újlenyomat olvasás, vagy csak az új alapja a rendszernek is) újabb OS-t.

    Mert láthatóan felmenne rá, működne, de dadogós lenne, ez tapasztalat (kb. januárig több alkalommal is hónapokig nyüstöltem a W10 preview-t a 620-asomon), és azért valahol a user élmény, a megszokott folyamatosság is számít. Van még bőven mit csiszolni azért, de nem egy rossz rendszer.

    Én azért valahol azt vallom, hogy az iOS után ez a legjobban támogatott OS a készítő (pontosítok, készülékgyártó, a Nexus-ok a kivételek, amik erősítik a szabályt. ;) ) által, mert ha megnézel egy Droid-os készüléket kb. hasonló kategóriában, jó ha egy évig jön rá update (az is jó esetben két alkalommal), és utána smafu. És azért ez sem mindegy a stabilitás, biztonság és nem utolsó sorban a felhasználóval való törődés szempontjából.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák