Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joker88

    őstag

    válasz RaZroX #6317 üzenetére

    Meddig bírja az akksija ? :
    Nálam, minden nap töltőn lóg, de be van kapcsolva az email szinkron,mobilnet,itthon meg a wifi.. 8órát dolgozom naponta, szinte óránként van valamennyit nyomkodva. plusz néhanéha egy-egy telefon,mert logisztikán vagyok.. Ha elfelejtem feltenni tölteni mielőtt indulnék munkába.. hát akkor.. :D nem biztos hogy kibírja.. egyzser már előfordult, épp kikapcsolt mire hazaértem.. (persze szóltam a kollégáknak ,hogy csak akkor keressenek telefonon ,ha szakad minden :DD )
    Inaktívan "használva" nemtudom mennyit bírna :D

    Mik a személyes tapasztalatok illetve hátrányok a készülékkel ?
    ZTE KIS Plus után.. ég és föld :D és ez az ég :DD szebb kijelző, gyorsabb, és nagyon hangos tud lenni, meghallom ha hívnak,íg a ZTE-nél ez nem mindig volt így...
    hátrány? nemtudok hirtelen.

    Milyen Navigációs App-ot tudok rá feltenni ami Offline működik és tényleg jó is ? : ezt nemtudom,nem használom.. Androidnál sem használtam... Kocsiba meg ott az oda való Garmin navigáció :U

    Kijelző mennyire fényes és milyenek a színek ? : első reakciók akik androidot használnak és inkább alsó-közép kategóriás készülékkel rendelkeznek : samsung galaxy young, u8500, huawei y300.. )
    "Aztak*rva milyen szép élénk színek "

    Hogy szólnak a zenék egy normálisabb fülhallgatóval ? Nekem van egy "agybadugós" Sony fülhalim, nekem megfelel.. a gyári nokia fülest ki sem bontottam....Én az FM rádiót várom azzal az állítólagos Amber frissítéssel,mert inkább rádiózok.. T-nél (legalábbis nekem) még nincs Amber.

    [ Szerkesztve ]

    In loving memory of Garrett Lockhart

Új hozzászólás Aktív témák