Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    válasz vick33 #18150 üzenetére

    Most hozta a futár az 520-ast, nagyon ott van ez a tel:) Még nem estem neki, mert egyrészt az asszonykáé, másrészt melóhelyen nem akarom nyúzni:)

    Azt tudom, hogy első használatkor elindul egy varászló, aminél meg kell adni adatokat, ha jól tudom akkor egy e-mail címet is, vagy MS fiókot?. Itt, és a további beállításoknál is, mire kell és érdemes figyelni, mert ha jól tudom, akkor egyes dolgok csak HW resettel állíthatók újra. Gmail címet használ, nincs semmilyen MS címe (hotmail, stb), tehát megadható a gmail cím mindenhol vagy érdemes az MS-nél nyitni egy új postafiókot erre a célra? Esetleg más valami?

    Néztem a Nillkin tokot, amit fentebb linkeltetek, tényleg jónak tűnik. Szerintetek ez jó választás, megvédi a telt, mert alapjába véve vigyázni szokott asszonykám a kütyükre, de néha-néha leesik, táskában találkozik minden féle-fajta cuccal, ami fellelhető egy női táskában, és most itt a kisbaba is, így elég sokszor lesz "hirtelen lerakva" valahová (mármint a tel:)) Nem akarok olyan tokot, amibe bele kell bújtatni, de valami védelem szerintem ráférne.

    A hozzá adott fólia megfelelő minőségű? Emígy milyen lenne a nyerő fólia (itt már linkeltetek egy fórumtársat, akkor két félét is árul), egy matt és egy ultra clear, ha jól emlékszem. Melyik lenne a jobb választás?

    Emígy nagyon bejön így küldőre ez a design, még majd lesz nekem is egy 520-asom:) Kicsit szemezgetek még a 720-al, de pár napig majd nyúzom ezt és kiderül mennyire jövünk ki jól egymással:)

    Köszönet! :R

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák