Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • btudos

    veterán

    válasz nash2 #15926 üzenetére

    Öööö... Jogod van utálni a WP-t, meg az egész csempés ökoszisztémát, de egy dologban nagyon tévedsz: a WP8 bejelentésekor, másfél éve a fejlesztői konferencián megmondták, hogy WP7-es eszközökre nem lesz, csak 7.8, senki nem hitegetett senkit, max. a felhasználók saját magukat.

    Az MS ignorálja a felhasználói szokásokat, de csak fejlődik az a rendszer a kis felhasználóbarát apróságokban is. Jelenleg egy GDR3 több értelmes dolgot hozott, mint amennyit egy Android 4.4 fel tud mutatni a 4.3-hoz képest.

    Még jó hogy erőlteti a Binget, van más választása? Ugyanolyan márkanév mint az Xbox, a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat valahol használni kell, és ha itthon nem is, a MS számára releváns országokban kifejezetten használható.

    Sokan képesek elviselni a platform hiányosságait, és úgy szeretik ahogy van, az értékeit előtérbe helyezve. Van akinek jelen állapotában tökéletesen megfelel, az nyilván nem fogja folyamatosan azt mondogatni, hogy még ez kéne, meg az kéne bele. Persze, van még hova fejlődni, de a MS elmondta hogy jön a 8.1 minden készülékre (igen, hivatalosan bejelentették), ami kérdéses hogy milyen formában, de sokmindenre hozhat megoldást.

    Szóval értem, hogy Te nem szereted a WP-t, nem szereted az új irányt ami a Microsoftnál van, de sokaknak igenis bejön, és hosszú távon, ha összeér a piac és a Microsoft elképzelése, akkor nagyon jól járhatnak. Van akkora vállalat, hogy ehhez benyelje a csempés felület kezdeti bukdácsolásából adódó bevételkiesést.

    [ Szerkesztve ]

    Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

Új hozzászólás Aktív témák