Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz Neurotoxin #15103 üzenetére

    Ezek a Scrach resistant linkelgetések már kicsit unalmasak. Vagy oda adjam neked a nejem jól összekarcolódott telefonját és kibalhézod a nokiánál, hogy cseréljék ki, mert igenis a ott van a youtube-on a sok vidó róla, hogy karcálló az üveg és akkor meg miazhogy karcos lett. :W
    Vazze leírtam, hogy úgy vigyáz rá mint a szeme fényére, mégis körömmel érezhető karcok vannak rajta, amik a táskájban kerültek rá a külön zsebben, ahol legfeljebb egy öngyújtó volt a telefon mellett, mert a kulcs csomója be se fér oda, más fém szar meg nincs a táskájában. Az öngyújtó is az a gagyi szar átlátszó műanyag, amit a pénztáraknál árulnak(tak)
    Szóval hogy is van ez a Scarch resistant? Egyébként meg az E-52 telóm zsebben hordtam 3 évig. Annak nem tudom milyen üvege volt (hogy nem Gorilla Glass az tuti) de hogy azon egy hajszálnyi karc nem volt az tuti. Ez a kicsike meg 2 hét után karcos lett. Megjegyzem, a 620-as telóm még sértetlen, pedig már fél éves és ezt is zsebben hordom.

    Amúgy nekem meg tök mindegy, hogy ki tesz a telójára fóliát és ki nem, mindenki úgy kezeli a telefonját ahogy akarja, csak utána meg ne itt legyen a felháborodós siránkozás, hogy mégis karcos lett a kijelző.
    Viszont azt azért mégse kéne, hogy aki megkérdezi, azt meg lebeszéli valaki a fóliáról, mert látott pár videót, amin késsel böködik a kijelzőt.

    Amúgy én is láttam videót, ahol csavarhúzóval próbálta összekarcolni egy srác egy objektív front lencséjét, azt bizonygatva, hogy húúúú micsoda kemény védő réteg van azon. Na meg tudtam volna mutatni azt a jó mély árkot, ami az én egyik objektívemen volt egy egyszeri véletlen találkozástól a bringámmal, ami még csak nem is volt nagy erejű.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák