Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wyll

    őstag

    Sziasztok!

    Vadiúj E72 tulajdonos vagyok (karácsony rulz:)) ), ráadásul SE P990i-s múlttal, így szívesen vennék mindenféle hasznos infót a telóról. Van egy csomó kérdésem, de gondoltam, hátha össze vannak gyűjtve valahova a legfontosabb tudnivalók, leggyakoribb kérdések-válaszok a telóval kapcsolatban. Van ilyen?

    Pl kapásból kérdés, hogy miért fénylik fel a középső gombja körüli perem rendszeres időközönként? Jelezni akar ezzel valami eseményt?

    Aztán - mivel használt a készülék - hogyan tudom totálisan legyalulni az egészet? A gyári resetet már megcsináltam, de az nem írtotta ki pl a naptárbejegyzéseket, képeket, meg ezeket.

    Aztán szoftver téma: 051.018-as szoftver van rajta, ez most a legfrissebb ami elérhető rá? (T-függő a kicsike.) Ha beírom a teló számát a Nokia honlapján, azt mondja hogy igen ez az elérhető legújabb, de mellette ír olyat is, hogy 031.023. A wikipédia meg 052.005-öt ír. Akkor most hogy van ez? :F

    Aztán esetleg tudtok olyan alkalmazást, amivel a jegyzeteket meg az egyéb custom cuccokat át lehet portolni egy SEP990i-ről erre a divájszra?

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

Új hozzászólás Aktív témák