Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yash

    senior tag

    válasz bogumil #993 üzenetére

    Ez a hsz azért nekem odatett, irtó jót rohogtem ezen, thx :)) :C Mindamellett hatalmas baromság és szerencsére nem igaz!

    Na mindenkinek osszevissza, ahogy emlekszem:

    Nekem finn gyartmanyu, teljesen rendben van a telefon hangja. GPS mukodik, amugy nem ertem miert eroltetitek az ebook readereket, Adobe Reader nem jo? Barmibol nyomtathattok CutePDF Writerrel, es ingyenes, letoltheto.

    Jaja, vannak vaku bekapcsolo progik, de azt mondjak ezek villanasra vannak tervezve es megviseli oket a folyamatos vilagito uzemmod.

    Radiohoz nem kell fizetni, ingyenes. Akkor kell csak fizetni, ha netrol frissited az adott pozicion (ahol eppen allsz vagy ulsz) levo elerheto allomasok frekvenciait (azaz letoltod oket). Egyebkent ingyenes.

    GPS neha ritkan fog jelet, ha vki gyorsan akar jelet fogni, ne kapcsolja ki az assisted GPS modot. Ilyenkor ugyan letolti a kozeli tornyok koordinatait es betajol egy teruletre es az ahhoz a terephez kozel levo muholdak listait egybol kapja es feldolgozza, ezaltal akar masodpercek alatt is befogva a muholdjeleket. De ezert fizetni kell a letoltes ideje alatti adatforgalomert ugye.

    A hardver eleg eros, maradjunk annyiban, hogy xvid avikat nezek rajta, ja es atkodolas nelkul, mint ahogy gepen is menne, egyszeruen ramasoltam a kartyara a 175megas My name is Earl sorozatokat. Es muxik, igaz csak CorePlayerrel. Mindenkinek ajanlom ezt a progit, mert a leggyorsabb lejatszoprogram, DivXPlayer sem a beepitett nem er nyomaba sem. Marha gyors, kezel libraryt, playlisteket stb, es muxik fektetett uzemmodban is, valamint youtubeot is kezeli. Kotelezo program!

    Most mas nem jut eszembe, ha kell vmi kerdezzetek, mar rohadt regota hasznalom, ismerem kivul belul, mire kepes es mire nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák