Hirdetés

2015. augusztus 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16001) Canonfan válasza Sylo (#16000) üzenetére


Canonfan
(senior tag)

Bár inkább kíváncsiságból érdekelne a dolog, mert igazából a hivatalos kliensével megoldódott a youtube kérdés, :) de elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy a realplayerrel meg lehet-e komolyabb bütykölés nélkül megnyitni az flv videókat, szal hogy a youtube-on kívül, más flash videót tartalmazó oldalaknál is lejátszhatók-e segítségével a videók a gyári böngészőből... :)

Előre is köszi szépen az infót! :R :R

Xiaomi Hongmi 1S

(#16002) Sylo válasza Canonfan (#16001) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

Nos azt nem tudom hogy más oldalakról is megy - e a video a telcsin mert csak a youtube - t probáltam ilyen oldalról de ennek a beállitása nem túl bonyolult.
menü - multimédia - realplayer - opciók - beállitások - streaming - hálózat - alap hozzáférési pont itt azt add meg amin keresztül csatlakozol a netre tapasztalatom szerint azt érdemes ide irni amivel a böngésző is felmegy. Ha video letöltésnél kiirja hogy csatlakozás sikertelen vagy hasonló, szóval a video nem indul akkor irj ide más hozzáférési pontot. Nálunk T-mobile nál web'n walk al hibátlanul megy minden de van ezen kivül kb 7 kapcsolodási lehetőség is szóval van sok féle megoldási lehetőség.
Remélem tudtam segiteni és erre voltál kiváncsi :)

http://hacker.hupont.hu/

(#16003) Sylo


Sylo
(kvázi-tag)

Ja még egy fontos dolog.
Én azért nem is használom a böngészőről való video nézegetést (mondjuk csak youttube ról nézek ha nézek video -t az hozzá tartozik ehez a dologhoz) szóval azért nem, mert fényévvel rosszabb a hangminőség ha igy nyitod meg a videot, ugyanis alapból a realplayer van fent a telefonon ugye és emiatt rossz a hangminőség. Azt nem tudom viszont hogyha telepitessz fel normális video lejátszót, hogy ezt meglehetne e adni a böngészőnek alapértelmezett video lejátszónak tehát hogy ezen nyissa meg a böngészőben megnyitott videokat.?. Ez utóbbit kérdezném is egyébként a hozzáértőktől :R

http://hacker.hupont.hu/

(#16004) Sylo válasza Joe bácsi (#15998) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

Talán mintha kevesebbet fogyasztana az akkumlátor de még nem szólom el magamat mer nem rég van fent rajta, de a zene lejátszás / telefonálás ideje és az aksi töltöttsége mintha pozitivabb eredményt mutatna - EDDIG úgytűnik.

http://hacker.hupont.hu/

(#16005) Sifre


Sifre
(fanatikus tag)

használja valaki esetleg voip-ra a telefont? Kicsit kevésnek tűnik a készenléti ideje ha fel van csatlakozva: néhány perc beszélgetés után estére már csak 4 pálcika marad.

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5

(#16006) Sylo válasza Sifre (#16005) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

Szerintem még jóis az a 4 pálcika
véleményem szerint ennek a telefonnak egy napos akksija van tölteni kell éjszakánként de ezzel nincs is baj...

http://hacker.hupont.hu/

(#16007) Sifre válasza Sylo (#16006) üzenetére


Sifre
(fanatikus tag)

Azt hittem hogy mivel üzleti típus és kicsi a kijelzője, kicsit hosszabb lesz az üzemideje. Na de nem baj, 1 nap végülis elég. Lehet amúgy hogy az akkuja már gyenge. Most néztem, hogy 300 óra beszélgetés van benne :)

Kíváncsi vagyok, ha kicsit többet beszélek SIP-en, akkor is kibír-e egy napot. Majd kiderül.

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5

(#16008) Hugo85 válasza Sifre (#16007) üzenetére


Hugo85
(fanatikus tag)

Ha SIP-re használod, akkor folyamatosan neten lóg? Csak te hívsz róla, vagy téged is el tudnak érni? Csak mert ha folyamatosan neten lóg, főleg ha HSDPA-n, akkor az bizony nagyon zabálja az aksit. Így még az egy nap is jónak tekinthető. Gondolj bele mennyit bírna egy nagy kijelzős érintős csoda ilyen igénybevétel mellett.

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#16009) Sylo


Sylo
(kvázi-tag)

Valaki találkozott már olyannal, hogy (t-mobile)
csatlakozok számitógépen a telefonon keresztül netre, leakarom mérni a speedtest en a sebességet, erre kb 40 % nál megszakad 1,5 megabit körül az egész net.
3 G a telefonon jelzi a kapcsolatot de valójában nincs net nem jönnek be a további oldalak... van erre valami ötlete valakinek hogy mi lehet a gond? Hálózat vagy a telefon egyáltalán?

Másik:
Lehet úgy csatlakozni a telefonnal netre, hogy rádugom szám gépre, a telefonnal pedig keresnék wifit..? így kb 1 megabites sebességet elérném mivel ennyit tud az USB 1.1 szerintetek lehet? Ha igen hogyan? Mert a pcsuite alapból 3G t kezd el használni
Első kérdésem fontos arra mindenképp irjatok valamit köszi :K :R

http://hacker.hupont.hu/

(#16010) Sifre válasza Hugo85 (#16008) üzenetére


Sifre
(fanatikus tag)

Engem is tudnak hívni, tehát folyamatos a 3g kapcsolat. De a standby adatforgalom nem nagy, kb. 15KB/óra. Ha beszélek akkor összesen 360KB/perc.

Az 5800 úgy merül le egy nap alatt hogy kb 2 órát netezek, főleg wifin, kicsit telefonálok, meg emailezek.

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5

(#16011) Canonfan válasza Sylo (#16002) üzenetére


Canonfan
(senior tag)

Még egyszer köszi szépen az infót, :R :R igen, erre voltam kíváncsi, :) nekem a t-mobile streaming hozzáférési pontot kellett beállítanom neki, hogy működjön, de így gond nélkül megy, szal most már ez is kipipálva... :) :)

Igazad van így a videók hangminősége valóban nem valami nagy szám, szal ha youtube, akkor inkább a youtube kliens, de nézegetésre ettől függetlenül megteszi majd, ha nem akarok kilépni a böngészőből, hogy megnézzek 1 videót... :) :)

Xiaomi Hongmi 1S

(#16012) Hugo85 válasza Sylo (#16009) üzenetére


Hugo85
(fanatikus tag)

Az elsőre nem tudom a választ, amikor anno mobilneteztem, akkor nekem viszonylag stabil volt a dolog. Voltak néha szakadások, de nem voltak rendszeresek. Indítsd újra a gépet meg a telefont, majd csatlakozz újra, csak ennyit tudok javasolni.

A második kérdésre a válasz: nem lehet. A telefon USB-n csak 3G/HSDPA/EDGE/GPRS modemként tud működni, és a szoftvere nem is nagyon enged mást, így szerintem külső programmal sem oldható meg (Karma erre majd válaszol), de ha meg is oldható, eddig nem oldották meg. A USB 1.1 pedig 11 Mbit-ed tud (papíron, valóságban nem, de 1-nél azért jóval többet), és a telefon tudja az USB 2.0-át is.

#16010 - Az lehet, hogy kicsi az adatforgalom, de már csak a kapcsolat fenntartása, annak a rádiónak a plusz bekapcsolása (HSDPA esetén) is meríti a telefont nem is kicsit. Ezek a magas frekvenciás adók elég sok energiát igényelnek, ugyanis a rövid hullámhosszú sugárzás hatványozottan kisebb távolság alatt elhal.

#16011 - Ugye tudod, hogy ezeknek a hozzáférési pontoknak a használata mobilnetezés? Remélem van mobilnet előfizetésed és/vagy nem számlás a telefonod, különben hónap végén érhet egy csúnya meglepetés. Wifi nekem se működött soha a Realplayer.

[ Szerkesztve ]

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#16013) Sylo válasza Hugo85 (#16012) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

az első kérdésemhez hozzáfüzve még:
Ez a jelenség akkor van amikor a telefon a szám géphez van csatlakozva és elkezdek mondjuk torrentezni vagy csak simán speedtest en sebességet mérni általában ha simán a telefont használom netezésre tehát nincs rádugva gépre akkor nincs vle baj nem szakadozik .. nem tom lehet hogy valami a gép meg a telefon között akad össze. De ugyanez a jelenség volt 300 as softverrel is meg ezzel a 400 assal is nem tudom annyira végülis nem fontos csak icsit baxa a csőrömet nem szeretem ha valami nem klappol..
1.1 el kapcsolatban meg Igen elirtam tényleg 11 et tud :) :R

http://hacker.hupont.hu/

(#16014) Karma válasza Hugo85 (#16012) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hívtál? :DDD

Nos az a nagy fennforgás Sylo, hogy ez nem működik. Három telefon volt, amivel ezt el lehetett játszani (E szériás, FP1 előttiek), de ezt a vonalat a Nokia ott elvágta, gondolom lusták és/vagy inkompetensek voltak kompatibilisen megoldani.

Bár azért annyit hozzátennék, hogy ez az "USB-re kötöm, aztán Wifit keresek" elég mókás, mint amikor kinyitod a bicskát, és leugrasz a hídról :)

Ha otthon akarsz netezni, akkor kell egy Wifi router, vagy pedig jól beállított (XP-n gyakorlatilag lehetetlen) Internet Connection Sharing.

"Ezért jól támadni annyit jelent, hogy az ellenség nem tudja, hol védekezzék jól, védekezni pedig annyit, hogy az ellenség nem tudja, hol támadjon." - Szun-ce

(#16015) Sylo válasza Hugo85 (#16012) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

tényleg tudja a 2.0 t?? működik is ezen a sebességen az adatátvitel vagy úgyérted hogy tudja, hogy fellehet csatlakoztatni 2.0 s usb vel ellátott számitógépre? (utóbbi lehet hülye kérdés ) :DDD
Ha pedig úgy van ahogy én szeretném, hogy legyen :) azaz valóban elis lehet érni a 2.0 s adatáramlást akkor nagyon megköszönném neked/tek ha ezt valaki leirná hogyan lehetséges mert nálam 900 kB felé egyszerüen nem hajlandó nagyon menni a másolás :N
köszi :)

http://hacker.hupont.hu/

(#16016) Sylo válasza Karma (#16014) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

Értem
Egyébként ezt csak puszta kiváncsiságból kérdeztem. Mondjuk azért lett volna erre szükségem mert szakadozik nekem a net 3 G n akkor amikor felvan csatlakoztatva a szám gépre a telefon. speedtest közben..
Kiváncsi lettem volna hogy szakad e ha wifin vagyok felcsatlakozva és úgymérem le a sebességet

http://hacker.hupont.hu/

(#16017) Karma válasza Sylo (#16016) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor én nem egészen értelek a Wifivel kapcsolatban.
Olyat tudsz csinálni, hogy a telefonod csinál egy WLAN hálózatot, amire a gépeddel felcsatlakozol - erre jó például a JoikuSpot nevű alkalmazás.

Olyan elvileg tudsz, hogy a számítógéped netjére csatlakozol fel, erre jó az Internet Connection Sharing, de csak Vistától kezdve működik normálisan.

Egyébként passz a szakadozás :(

"Ezért jól támadni annyit jelent, hogy az ellenség nem tudja, hol védekezzék jól, védekezni pedig annyit, hogy az ellenség nem tudja, hol támadjon." - Szun-ce

(#16018) Sylo válasza Karma (#16017) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

várjál leirom teljesn előről mer szerintem elbeszéltünk egymásmellett :)
Szóval van itthon egy wifi routerem meg van egy laptopom meg a telefon
telefont bedugom laptopba telefonon wifit aktiválom hogy ezzel fogjam a netet és letudjam mérni ezen az átfolyó sebességet, hogy szakad e wifivel a cucc vagy nem.
Igy érthetőbb remélem kicsit rosszul fogalmaztam előbb. sory
szóval ez lehetséges e? magyarul a telefon legyen az antenna ne a laptop

[ Szerkesztve ]

http://hacker.hupont.hu/

(#16019) Karma válasza Sylo (#16018) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szóval az otthoni Wifidre csatlakozol a laptopoddal, hogy a telefont használnád Wifi adapternek USB-n keresztül? Erre nincs mód.

"Ezért jól támadni annyit jelent, hogy az ellenség nem tudja, hol védekezzék jól, védekezni pedig annyit, hogy az ellenség nem tudja, hol támadjon." - Szun-ce

(#16020) Sylo válasza Karma (#16019) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

Végülis igen a telefont használnám adapternek hogy a sebességátvitelt tesztelni tudjam. De ha nincs akkor nincs köszi a választ :)
Akkor majd lessz egy telefonhivásom a 1430 felé nemsokára hogy mi ez a szakadozás :(((

http://hacker.hupont.hu/

(#16021) Hugo85 válasza Sylo (#16015) üzenetére


Hugo85
(fanatikus tag)

A telefon tudja a 2.0-át. Ezt persze nem azt jelenti, hogy képes is elérni a 480 Mbit/sec (ami ráadásul, ha minden igaz totál bruttó, és duplex sebességi érték, azaz a fel és letöltés, és mindenféle egyéb csomagok együttes plafonja) értéket minden esetben. Sok mindentől függ ez. A belső memóriáját olvasni például egészen gyorsan tudja, írni már lassabban. A behelyezett memóriakártyával elérhető sebesség az, pedig a kártyától magától is függ (mekkora az elérhető maximum, ez általában olyan 3-4 MB/sec olvasás modernebb kártyáknál, de ezt meg lehet, hogy a telefon nem tudja kiszolgálni).

Ugyanakkor függ a számítógépedtől is, a legtöbb alaplapi USB vezérlő kvázi szoftveres megoldás, így a processzort terheli, és nem igazán képes elérni a maximum sebességet sem, de erre sose jössz rá, mert olyan USB-s eszköz sincs, ami a közelébe kerülne (talán valami SSD).

900 KB az, több, mint 7 Megabit, amit szerintem az USB 1.1-es cuccok nem igazán érnek már el (hiába tud a szabvány 11 megabitet, az mese).

#16014 - Igen főnök, hívtalak! :DDD
Egyébként anno még az Acer Liquid teszt fórumában láttam, hogy neked is nagyon megtetszett a kütyü és mintha hajlottál volna az irányba, hogy beszerzel egyet. Abból végül lett valami? Csak mert én is egyre jobban szemezek az androiddal és messze a Liquid a legszimpatikusabb gép ár-érték arányban, aztán ha neked olyan van, mondhatnál pár szót így "fejlesztő szemmel" :B .
Gyahh, közben látom, hogy Milestone lett a dologból. Benyomások arról? :F

[ Szerkesztve ]

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#16022) Karma válasza Hugo85 (#16021) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Áhh, azt csak nézegettem, meg egyszer találkoztam vele kikapcsolt állapotban, de kis megfogdosáson túl nem jutottam mélyebb kapcsolatig.

Milestone lett helyette, ami a 2.0.1-es verzióval szerencsére a legtöbb hibáját kinőtte, így egy gyors, jól kinéző (ha szereted a szögletest), alapvetően kellemes telefon. Egy bug maradt, ami nagyon baFFa a csőrömet, a Milestone topikjában elég részletesen szóltam róla.

Ami mondjuk egy killer feature rajta, az a CrystalTalk. Nagyon sokat dob tömegközlekedésben a beszédhangon, szerintem.

"Ezért jól támadni annyit jelent, hogy az ellenség nem tudja, hol védekezzék jól, védekezni pedig annyit, hogy az ellenség nem tudja, hol támadjon." - Szun-ce

(#16023) Sifre


Sifre
(fanatikus tag)

Kis segítségre lenne szükségem: tudnátok írni egy független, magyar, white steel product kódot?

Szerk.: ezt találtam, jó lehet?

0554359: RM-244 CTR EURO3 Hu/Cze/Slo/Po Sl SILVER

[ Szerkesztve ]

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5

(#16024) Karma válasza Sifre (#16023) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ránézésre ez pont az.

"Ezért jól támadni annyit jelent, hogy az ellenség nem tudja, hol védekezzék jól, védekezni pedig annyit, hogy az ellenség nem tudja, hol támadjon." - Szun-ce

(#16025) Sifre válasza Karma (#16024) üzenetére


Sifre
(fanatikus tag)

THX, akkor már semmi nem áll a frissítés útjában.

Remélem az új fw-ben tényleg javították a stabilitást voip hívás közben.

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5

(#16026) Canonfan válasza Hugo85 (#16012) üzenetére


Canonfan
(senior tag)

Igen, tudom, :) 500 megás mobilnetem van, szerencsére nem is kell nagyobb, mert eddig mindig belefértem bőven, szal nem gond... :) :)

Xiaomi Hongmi 1S

(#16027) Sylo


Sylo
(kvázi-tag)

Valaki megtudná mondani hogy ha nagy számban átjön a bluetooth on fájl, Pl: zene,
hogy lehetne egyszherre menteni őket memoriakártyára ahelyett hogy megkelljen egyesével nyitni és válaszolni a feltett kérdésre azaz hogy : .... nincs mentve menti most? Tehát ezt hogy lehet kikerülni? :)

http://hacker.hupont.hu/

(#16028) Karma válasza Sylo (#16027) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Leginkább sehogy :-/

"Ezért jól támadni annyit jelent, hogy az ellenség nem tudja, hol védekezzék jól, védekezni pedig annyit, hogy az ellenség nem tudja, hol támadjon." - Szun-ce

(#16029) Sylo válasza Karma (#16028) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

akkor szomorú vagyok :(

[ Szerkesztve ]

http://hacker.hupont.hu/

(#16030) Karma válasza Sylo (#16029) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Olyat viszont csinálhatsz, hogy keresel egy normálisabb fájlböngészőt (hirtelen nem emlékszem melyik tudja), és közvetlenül bemész a fogadott fájlok közé - végülis a C: vagy E: meghajtón (attól függ mire állítottad) egy privát mappában tárolja az ilyen fájlokat.

Azaz mégis meg lehet oldani :)

"Ezért jól támadni annyit jelent, hogy az ellenség nem tudja, hol védekezzék jól, védekezni pedig annyit, hogy az ellenség nem tudja, hol támadjon." - Szun-ce

(#16031) PhoenixK válasza Karma (#16030) üzenetére


PhoenixK
(őstag)
LOGOUT blog

Én az ActiveFile-t használom, ez külön is megjeleníti a beérkezett file-ok mappát...

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

(#16032) Salex1


Salex1
(fanatikus tag)

Lehet, hogy buta kérdés lesz, de tudna valaki segíteni, hogy működik az internethívás ezen a telón? Hogy tudom beállítani, és használni?

(#16033) Sifre válasza Salex1 (#16032) üzenetére


Sifre
(fanatikus tag)

Először regisztrálnod kell egy voip szolgáltatónál, ilyen pl. az ephone vagy a neophone, majd a csatlakozás-beállításnál a sip-beállítások menüpontban meg kell adni a szolgáltatóhoz tartozó sip beállításokat.

Ha 3g hálózaton akarod használni, akkor ajánlott egy korlátlan netcsomag, mert 1 perc kb. 360kb adatforgalommal jár.

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5

(#16034) Sylo


Sylo
(kvázi-tag)

Ehez kapcsolódik a kérdésem, szerintetek melyik a legolcsóbb VOIP szolgáltató belföldi mobil irányba és milyen árban vannak nála a percdijak?
Aki ért hozzá csinálhatna egy összesitést ezzel kapcoslatban az ismertebb szolgáltatókról hálásak lennénk :)

[ Szerkesztve ]

http://hacker.hupont.hu/

(#16035) Sifre válasza Sylo (#16034) üzenetére


Sifre
(fanatikus tag)

Bocs, most láttam csak, hogy írtál pü-t :B

Egyelőre inkább passzívan használom a voip-t, még nem telefonálok rajta sokat. Ráadásul nem a szolgáltatóra csatlakozok közvetlenül, hanem a céges voip gateway-re, és a gateway csatlakozik a szolgáltatóra. Tehát a telefonom tulajdonképpen csak egy mellék. :)

Szolgáltatókból eddig csak a neophone-al és az ephone-al vannak a tapasztalataim. A neophone-al kezdtünk, de egy hónap után (mialatt kiderült hogy állandóan beragadnak a hívások és sokszor nem elérhető a szerverük) átmentünk az ephone-hoz, ami olcsóbb is és eddig még nem volt kimaradás. Éppen ezért más szolgáltatót nem ismerek. :)

Ephone-nál amúgy 33,9Ft a mobil és asszem 4,9Ft a vezetékes.

[ Szerkesztve ]

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5

(#16036) Sylo válasza Sifre (#16035) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

Hallottam olyat is küldölfi voip szolgáltatókról, hogy 4-5 forintos mobil percdij pl skype meg a truephone. Csak hiányos az angolom és nem nagyon tudok utána járni az egész felhasználási menetnek.

http://hacker.hupont.hu/

(#16037) Sifre válasza Sylo (#16036) üzenetére


Sifre
(fanatikus tag)

Megnéztem a truphone-t, meg még egy másik szolgáltatót, a lowratevoip-t, de a mobil hívás egyiknél se olcsó. Ez utóbbinál volt egy 5000 Ft-os havidíjas csomag, ahol 29,9 Ft-ért lehetett mobilt hívni. De ez a havidíj nekem soknak tűnik...

5 Ft elvileg nem lehet a mobil hívás, mert a mobil szolgáltatók sokkal többet elkérnek a másik szolgáltatótól a hívás átvételéért. Ezért van az hogy legalább 30 Ft-ot kell fizetni, ha mobilt hívsz.

A skypet nem ismerem, de az nem sip-et használ, úgyhogy az e51 gyári kliensével nem tudod használni.

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5

(#16038) M_Tomi0227


M_Tomi0227
(tag)

Hogyan tudom lezárni a billentyűzetet? Mert a szokásos nokiás módszerrel nem m1 és csak úgy hogy megnyomom a bekapcs gombot és ott rámegyek a bill zárra, de biztos van más megoldás is. :F

(#16039) Hugo85 válasza M_Tomi0227 (#16038) üzenetére


Hugo85
(fanatikus tag)

Bal szoftgomb aztán meg csillag. Azt nem értem, hogy ha - feltételezem - ki bírod nyitni a billentyűzárat ugyanígy, akkor a lezárás miért ne működne? :F
Ha mégse működik indítsd újra és próbáld akkor, úgy mennyi kell.

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#16040) M_Tomi0227 válasza Hugo85 (#16039) üzenetére


M_Tomi0227
(tag)

Reset orvosolta a hibát. Köszi

(#16041) Sylo


Sylo
(kvázi-tag)

Valaki nem tudja hogy lehet a softver-ek licenszét meg "hackelni" hogy pl egy progi jó legyen 2015 ig ?

http://hacker.hupont.hu/

(#16042) Karma válasza Sylo (#16041) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Programonként változik, illegális és a fórumon tiltott téma egyébként is.
Ja, és nem tudom hogy kell.

"Ezért jól támadni annyit jelent, hogy az ellenség nem tudja, hol védekezzék jól, védekezni pedig annyit, hogy az ellenség nem tudja, hol támadjon." - Szun-ce

(#16043) Sylo válasza Karma (#16042) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

köszi :)

http://hacker.hupont.hu/

(#16044) M_Tomi0227


M_Tomi0227
(tag)

Mitől lehet az hogy a telefon jobb oldalán a billentyűknél a háttérvilágítás nem működik a bal oldalon viszont igen?

[ Szerkesztve ]

(#16045) -royalflush-


-royalflush-
(tag)

üdvözletem!
keresek egy olyan progit amivel hallgatható a telefon mikrofonja pc-n.BT-os és WIFI-s is érdekelne.ha nem fórumtéma,hol kérdezzem..?S60 9.1 (E51)re kéne.
üdv

( Nikon D200 ) ( ThinkPad E520,win8 ) ( Samsung Galaxy Nexus 4.2.1 )

(#16046) Sylo válasza -royalflush- (#16045) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

Ezt hogyérted hogy a telefon mikrofonja halgatható?
Mire kéne ez? Mire jó ez?
Elképzelésem sincs hogy minek ez ird meg pls :)

http://hacker.hupont.hu/

(#16047) Sylo válasza M_Tomi0227 (#16044) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

szerintem kiment egy két LED

http://hacker.hupont.hu/

(#16048) sbazsi


sbazsi
(PH! kedvence)

az e51-esem igencsak gyorsan merül. tartalék teló volt, most használatba került. 100-as soft van rajta. :B mennyivel bírja tovább, ha frissítem? :F

(#16049) Dexter68


Dexter68
(PH! addikt)

A nap rossz híre: Bezár a Smartnews :O

[ Szerkesztve ]

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#16050) Sylo válasza Dexter68 (#16049) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

szerintem tudnék nekik segiteni van eg yjó haverom aki szerver hostingol

csak hogy vegyem fel velük a kapcsolatot? :O

[ Szerkesztve ]

http://hacker.hupont.hu/

Copyright © 2000-2015 PROHARDVER Informatikai Kft.