Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MR007RM

    addikt

    válasz emre33 #1160 üzenetére

    Vajon minek a futtatására nem elég a C-n lévő rengeteg hely? Nyílván a programoknál ott ahol dönthetsz nem a C-re teszed fel. Ha elkezdene drasztikusan csökkeni akkor ott már mindegy hogy egy kicsivel fentebb indult el, mert vmi komoly baj lehet, amit ki kell vizsgálni rendszerileg mi okozza, vagy újrarakni ha nincs más. Olyan ne legyen. A mostani program és játék készlet mellett bőven elég sőt talán sok is ami rendelkezésre áll a C-n.

    A bajt az eddigi tapasztalatom szerint nálam mindig a hack a signonem helyes használata(szemetelés), a nem gyári alkalmazások feltétele okozta. És hát igen hallottam már mástól a Symbian stabilitását könnyű felrugni egy oda nem való programocskával, ami lehet az egyik gyengesége. Vagy szubjektíve nálam a vírusírtók is ide tartoznak. Ez mostani tapasztalat és megijedtem egy kicsit, de miután sikerült leszednem megszünt a fagyás réme. A Nokia nem véletlenül megy egy zártabb rendszer irányába, mint amilyen az IOS is, ami nálam túlzás, de értem.

    MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Új hozzászólás Aktív témák