Hirdetés

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

  • Két fontosabb újítással megjelent az iOS 17.5

    ma Az EU-ban webről is telepíthetők ezzel appok, illetve bővül a nyomkövetőkre való figyelmeztető rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák

  • rootkiller

    őstag

    Épp egy 5800-ról ĺrok ide, nyúzom vagy 5órája, hát nem is tudom mit mondjak róla. A qwerty elég érdekes, az ékezetes karakterek bevitele rettenetes, és sztem leginkább stylussal használható, de fárasztó 1kézzel tartani, másikkal meg írni.
    A zenelejátszás része nem igazán hatott meg azzal kezdve, hogy a letöltésekben nincs ott ugyanaz a netrádió, ami az E51-emen,és szerintem gyengébb is a hangminősége, meg a hangereje is, mint a 2th gen iPod nanomnak. A görgetés dolog szerintem gyengén van megoldva, nem tetszik. A stlus eléggé törékeny érzetű, negatívum, hogy nincs tartalék. GPS-t nem sikerült működésre bĺrnom (közbe épp megőrĺt az ékezetes karakterek bevitele. Meg odafigyelhettek volna, hogy nekünk fordĺtva van a z-y). Amúgy számomra negatĺv dolog, ha egy telefonon nincs gomb, az N97 sokkal jobb lehet. Röviden ennyi, nyúzom még egy kicsit. Szép és jó, de az E51-emet nem adnàm érte. Az fém, és vannak rajta gombok.

    Artengo TR 990 Pro

Új hozzászólás Aktív témák