Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wyctor0328

    csendes tag

    ez az origós cikk szerintem komolytalan és nevetséges egyszerre. Én próbáltam már iPhone-t, és lassan már 2 hete van meg az 5800-m, és mindenféle elfogultság nélkül állítom, hogy az 5800-t kényelmesebb kezelni ujjal. Engem nagyon zavart, hogy hiába forgattam az iPhone-t, nem akart megjelenni teljes kijelzőn a qwerty, és mivel nekem igencsak nagy ujjaim vannak, ezért én mindig félregépeltem mindent az iPhone-on, míg az 5800-val ez nagyon nagyon ritkán fordul elő, akkor is az esetek 60%-ában az érintéskorrigáló kijavítja a saját hibámat.
    Rengeteg más szempontból pedig nem is versenyezhet az iPhone az 5800-val, vegyük csak az iPhone rengeteg korlátozását, a térképszoftverének (remélem bátran kimondhatom, mert nekem nagyon nem volt szimpatikus) bóvliságát, stb.
    Lehet, hogy a készüléház minősége jobb, és menőbb manapság egy iPhone-t előkapni a zsebből az utcán, mint egy Nokia 5800-t, de ez nem indokolja azt, hogy egy cikkben az 5800-t így lehúzzák (azt meg pláne nem, hogy a iPhone ára ennyivel magasabb legyen az 5800-nál).

    hozzáteszem, hogy a készülék megvásárlása előtt ha lett volna pénzem iPhone-ra vagy Omniára, valószínűleg ezek közül valamelyiket vettem volna, mert nem volt lehetőségem kipróbálni egy 5800-t előtte. De mivel az anyagiak korlátoztak, ezért "csak" az 5800-ra tellett, de utólag nagyon nagyon örülök neki, hogy nem volt pénzem iPhone-t vagy Omniát venni.

    u.i.: a MobilePaint egy nagyon jó unaloműző órákon/munkahelyen, stylussal egész jó rajzokat lehet készíteni a tanárokról/főnökről.(ezt próbálják megcsinálni az iPhone-on stylus nélkül...)

    [ Szerkesztve ]

    Nokia 5800 XM Blue | Dell Inspiron 1525 Street

Új hozzászólás Aktív témák