Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    Egy gyorsteszt, a C6 FW 5530-on(ha valakit érdekelne):

    Ami jó:
    -Galéria, Zenelejátszó jobb, gyorsabb, a galériában miután 1x beindexelte a képeket, akadás mentesen lehet görgetni, ha el is tűnik az indexkép, amint megállítom a görgetést, rögtön ott van mind. A csúszkát húzva pedig jelzi, hogy mikori dátumnál tartunk(a képek felkerülésének ideje).

    -A főképernyő teljesen jól működik, simán el is forog, a jobbra-balra húzott főképernyővel való widget eltüntetés is ok.

    -Gyors menü(programokkal megpakolva is)

    -A készenléti kijelzőn lévő óra nekem bejön(sajna az új verzióból elvileg kiszedték, gondolom a középső gomb lefoglalás miatt)

    -A névjegyzék jól görgethető, az oldalsó sávval pedig ugye írja mely betűnél járunk(zenelejátszó is a számoknál, bár ez már 5800/5530-ba is bekerült)

    Ami rossz/hiba/fura:
    -Bekapcsoláskor nekem van hogy a nokia feliratnál időzik, van, hogy rezzen, világít a középső gomb, kijelző sötét, és itt várakozik. ennek ellenére nálam simán indul, témahatás ide vagy oda.

    -Ha már témahatás, ez szerintem egy 0, még a gyári 5800/5530-hoz képest is..

    -Kikapcsoltam az auto billzárat, mert nem szeretem, ennek ellenére mikor kialszik a világítás, lezárja a képernyőt(nem a billzárat teszi rá), és nyomkodhatom akárhol, csak a középső gomb, illetve zene közben a hangerő ébreszti fel.

    -A reggeli első dolgom, az akksi kiszedése volt, mert szépen belefagyott az ébresztőbe.. Lezárt billel volt elrakva éjszakára, mikor ébresztett, megjelent a leállít csúszka(szundi nem volt ott), végighúztam rajt az ujjam, majd a csík befagyott, a teló nem reagált, és zenélt tovább..

    -A zenelejátszót ha nem a menüből indítjuk(widget, vagy Xpress gomb, kilépéskor így is van, hogy a menübe dob vissza.

    Hirtelen ennyi jutott eszembe így reggel.

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák