Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz 64b0r #15955 üzenetére

    És ezt mégis miből gondolod? Kipróbáltad amúgy, vagy csak úgy gondoltad, hogy tudod? :N
    Mert hogy 10 hónapja tudok így netezni, de ezek szerint nem kéne tudnom? :)
    Nem, nem azt akarom beállítani, hogy ne használja a mobilnetet, hanem hogy mielőtt használná, kérdezzen rá, hogy egyetértek-e vele, ugyanis előfordulhat olyan, hogy a telefon számára ismeretlen wifi kapcsolatot akarok használni. Ilyen környezetben nem ajánlana fel wifit a Te beállításaiddal, hanem egyből menne mobilnetre. Az én beállításaimmal felajánlja a mobilnetet, plusz a wifi keresés lehetőségét (így nem kell előre csatlakozni sem).
    Szerintem egyértelmű, hogy a "h.férési pont használata" pontban a "megerősítés után" azt jelenti, csak akkor használja a hozzáférési pontot, ha azt én megerősítem. Ergo mindig megkérdi előtte (automatikusan feldobja), én meg jóváhagyom, ha netezni akarok. Célszerű ezt azért is, mert bizony van olyan program, amiben nem tudsz hozzáférési pontot alapértelmezettnek belőni, vagy ha mégis, akkor macerás megváltoztatni, amire szükség lehet. Így viszont nem kell semmit állítgatni, mindig azt ajánlja fel, ami épp elérhető (persze a lehetőség megvan mást választani ekkor is), és kérdezés nélkül sosem megy netre. Itt a hangsúly inkább ezen van, hogy ne mászkáljon a tudtom nélkül a neten, azaz totális kontroll az adatforgalom felett.

    tariattila: igen, az EyeZoom. :DDD

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák