Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stewe780

    őstag

    válasz jety91 #14949 üzenetére

    Igen, igen!! :DDD Nagyon örülök neki! Mindjárt ki is próbálom. Nem szeretem a bétákat...

    Az utóbbi néhány napot wifitől távol töltöttem, és a 4.2-es opera mini nagyon sok oldalt rosszul rak össze. Az infó azért kinyerhető belőle, de összevissza van sokminden, remélem az 5-ösben javítottak az oldalak megjelenésén. Meg akkor végre vége a béta opera mobile változatnak. Javítottak a memóriaevésén?

    A múltkor írt kazettaátalakító nagyon pöpec. Olyan hangerővel utasít a csajszi, hogy egy "forduljon jobbra" hatására még egy patakba is behajtanék, nem lehet nem engedelmeskedni neki :DDD :DDD :DDD

    Egy érdekességet vettem észre, a főképernyőn (névjegysávosat használom) néha behal az óra, meg az akksijel. Az óra nem látszik, az akksijel meg mutatja az utolsó állapotát, de töltésnél nem mennek a vonalak. nyomok egy menüt, és minjárt másznak a töltést jelző vonalak, aztán vissza ismét a főképernyőre, és megint semmi, áll egy pöckön. Restart után minden ok, nem tudom mitől lehet.

    ciceroo: ezek az akksik kb. 1-2 hét múlva érik el a rendes üzemidőt. Szóval a legelső használathoz képest kicsit javulni fog, de csodát ne várjál. Nekem rendszeresen előfordul, hogy este energiáért esedezik, pedig reggel vettem le a töltőről. Nálam eddig a 2 nap a maximum!! Mondjuk én nem tartom kevésnek ezt az időt, valami majdnem mindig megy a telefonon, wifi, fényképező, telefonálok, zenét hallgatok, vagy épp egy golyót próbálok a neki megfelelő helyre behajtani :DDD (MicroMaze).

    [ Szerkesztve ]

    A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

Új hozzászólás Aktív témák