Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1988

    tag

    válasz sajo13 #13021 üzenetére

    Teljesen egyetértek veled, nekem is teljesen megfelel ez a telo! Bár igazából ez az első okostelefonom, szóval nem nagyon tudom mivel összehasonlítani... (eddigiek: 3210,3310,3410 :DD , k700i,w810i, lg arena)

    -Telefonálásra, smsezésre teljesen jó, amennyit én zenét hallgatok vele, tökéletesen megfelel
    - van 2 GPS progim, a Nokia OVi-s meg a Sygic (főleg utóbbit használom) - ha ismeretlen helyre megyek, akkor odanavigál, gyorsan talál jelet és sohasem veszti el
    -videók nézésére is megfelelő, ha épp vonatozás közben unatkozol, bár a fotók minősége szerintem szörnyű, na de arra ott a fényképező, ha normális képet akarsz csinálni (bár az lg arena tökéletesen megfelelt fotózásra is ,de úgy érzem ez nem olyan fontos, megvagyok nélküle is)
    -wifi szerencsére működik, fringgel sikerült skype-os videóhívást is kezdeményeznem, engem is tudtak hívni, nimbuzzon működött az msn-es hívás, szóval szerintem ha javítgatnak még a progikon akkor lesz ez jobb is :) :C

    Bár azért van 1-2 telefon amit kipróbálnék: pl. HTC Hero, Samsung Omnia... bár nem tom mivel jobbak, mert azért egyelőre Symbianra van a legtöbb program, vagy rosszul tudom? :) Világosítsatok fel, mert igazából csak pár hete ismerkedek az op.rendszeres mobilokkal :))

    Bocsi hogy ilyen hosszú lett!! ÜDv
    Steve

Új hozzászólás Aktív témák