Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stewe780

    őstag

    válasz tariattila #13016 üzenetére

    :W Lecseréltem azt a szerencsétlen fejet a hozzászólásaim mellett, lehet, hogy az a lógó nyelv, meg a dülledő szem okozza, hogy megint személy szerint velem van valakinek baja, és nem azzal, amit szeretnék mondani...

    Sikerült beállítanom a nimbuzzt, működik. Rohadt jó volt hallani, hogy nyomok egy hívást a skype-on a számítógépen, és csörög a telefonon. A hozzáférési pontokról annyit, hogy nekem nincs mobilnet előfizetésem, és a telcsi első bekapcsolása után a nyelv meg az idő beállítása után, az első dolgom az volt, hogy az összes csomagkapcsolt adatkapcsolatot kitöröljem. Én nem fogok ezeken mit állítani, nekem 1MB 1000HUF, szóval nem fogom egyetlen szoftverre sem bízni, hogy válogasson prioritásból.

    Nem a hozzá nem értők véleményét továbbítom. Nyomkodtam már spica-t is, szerintem akad az alap szoft. Nem tudok rajta gépelni. Azt egészen félve merem kijelenteni, hogy a kapacitív kijelzőt nem nekem találták ki, mert rámugrotok..., és Te is inkább segíthetnél a nimbuzzban, mint, hogy már megint android vs symbianról szóljon az este.

    [ Szerkesztve ]

    A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

Új hozzászólás Aktív témák