Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sajo13

    senior tag

    válasz rin02 #11976 üzenetére

    rin02: Köszi a tippet, én is letöltöttem most az OVI-ból az autóst és a ToonWarz-t.

    A Raging Thunder-ben sajna torzan szól a zene(recseg-ropog), amúgy nem lenne rossz játék, csak nekem a sebességet nem sikerült befolyásolnom, max. gázon megy, csak jobbra-balra tudom irányítani az autót.

    A ToonWarz jónak tűnik, de egy picit nehéz irányatni, de gondolom hozzá kell szokni, aki elég türelmes hozzá :)

    Amúgy elég kevés igazán jó játék van, mert érintőképernyőre nehéz jól irányítható játékot készíteni. Pl. PC-n a Commandos az egyik kedvencem volt, 5800-án használhatatlan, elég nehéz az irányítás, pedig touchscreen-re van optimalizálva. Ugyanígy a COD: Modern Warfare is.

    Ezért is inkább logikai játékokkal játszom, ezt a telefont nem arra találták ki, hogy PC-s szintű játékokat nyomjunk rajta. Arra ott a PSP és társai. Azt sem tudom megérteni, mikor valaki azért sír, hogy nincs ingyenes Office erre a telóra amivel szerkeszteni is lehet. Megnézni a doksikat még alkalmas, na de szerkeszteni...Szerintem kész büntetés(vagyis szenvedés) ezen formázott WORD doksit írni, egyszerűen nem erre való.

    Úgy döntöttem én is, hogy megpróbálok egy játékot írni erre a telóra. Már félig kész, magyar kártyajáték lesz, a zsírozás.

Új hozzászólás Aktív témák