Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Illető

    tag

    Végre megnéztem élőben is ezt a szerkezetet. Mit is mondjak? A katarzis elmaradt. Az E50-hez képest egyértelműen az lenne, de egy éve használom az ipodot, onnan azért pár tekintetben visszalépés lesz.
    A legfurcsább. hogy nyomni kell az érintőkijelzőt, hogy működjön. Így már érthető a vibrációs feedback megléte, mert egyáltalán nem egyértelmű, mikor nyomtál meg valamit és mikor nem (tegyük hozzá, hogy rajta volt a kijelzőn a gyári csíkos védőfólia, gondolom anélkül azért nem lesz ilyen érzéketlen).
    Az anyagminőségtől sem vagyok elájulva, tényleg van benne egy kis bazári jelleg, talán a súlya miatt is. Ha legalább masszív lesz, az enyhít ezen valamennyire, de az E50 black edition elsőre komolyabb cuccnak tűnik (tudom, ez van, 5er series, vegyek qwerty-s bénaságot duplaennyiért - szintén műanyagból).
    A full qwerty módnál hányadék az ékezetes karakterek bevitele, pedig amúgy egészen használható lenne, erre remélem, hogy lesz mod, elsírom magam, tényleg.
    Számomra eddig ez nem derült ki, de a piros színű telefonban nemcsak egy piros csík van az oldalán, hanem a kijelző körüli keret is bordó, meg a hátlap is. Ez elsőre elég retek, valószínűleg meg kell várnom a feketét.
    Az Árkád Nokiában nézegettem, a srác teljesen készséges volt, szinte kedvem lett volna rögtön megvenni ott (csak a 97k-s árnál vannak jobb ajánlatok a piacon), ellentétben a Westend Nokiás bunkókkal, akikben ezúttal sem kellett csalódnom. Felfogom, ha csak egy tetves dummy-juk van igazi telefon helyett, de ezt közölhetik normálisan is, ne nekem kelljen már szánalmas csicskának éreznem magam, hogy egy 100k-s telefont ki szeretnék próbálni, mielőtt megveszem. Oké, nyilván türelmetlenek, a sok suttyó mind ott dekkol a westendben, elvégre fejpályaudvar, vagy mi... na mindegy, lapoztam, majd máshol költöm el a pénzem.

    Összességében azt kell mondjam, még megvárom a fekete változatot, hátha az lényegesen szebb, aztán döngetem, mert esz a kíváncsiság.
    (és remélem, hogy hétfőtől lesz a szolgáltatóknál is, kíváncsi vagyok, milyen áron hozzák ki...különben sejtem... :((( )

    Aki nem kíváncsi, az minek él?

Új hozzászólás Aktív témák