A navi gomb + a kijelző közé elfért volna v.mi felírat...
így nem néz ki valami jól!
Az összhatás viszont nagyon jó!

Legelőször az tűnt fel a teló hátoldaláról, hogy f2.4 fényerejű a kamerája. Az azért nem rossz.
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!

Szerintem elfért volna ide egy 2,4 colos képernyő is,meg jó lett volna ha a kamera autófókuszos,de amúgy hibátlan teló.
[ Szerkesztve ]

A 6120C óta nem volt ilyen gömbölyű telója a Nokiának. Ha lejjebb megy az ára, vagy hűségakcióban elérhető lesz, második készüléknek én is beszerzek egyet talán.
Köszi a tesztet, asszem, ez az írás is rekordszámú kattintást kap majd 
Nix buhera -- a fő, hogy mennyen! http://sites.google.com/site/kaldoszsolt/
Nem semmi... a poci, meg maga az összhatás. Kicsit érdekes a formaterve számomra. Nem rossz, csak fura így elsőre 
Valamiért azt "váram" hogy ez is olyan nyöszörgős műanyag lesz mint pl az 5310, de kellemes csalódás volt amit Bocha írt 
Vajon az 5730 is ilyen jó lesz a műanyag terén?
[ Szerkesztve ]
Az érzelmek végleteit éled át... ez nem bűn, ettől vagy ember!

Azért azok a fotók rendesen szét vannak mosva, ilyet festeni is lehetne.
Attól még jó telefon, 5310-hez hasonlóan sikeres lehet.
Élhetsz száz évig, hogyha feladod azokat a dolgokat, amik miatt száz évig akarsz élni. - Allen, Woody

Nos tetszetős. mondjuk kérdéses hogy mennyire nem kényelmes a zenevezérlő gombok használata, mert az sokat ronthat a feelingen, ha valaki direkt zenére veszi. Érdekes h ugyanolyan aksi van benne mint az 5310emben, és a teszt alapján kb ugyanúgy bírja is, pedig a két telefon hardverileg és szoftverileg is teljesen más. Azt vártam vna hogy ez kevesebb ideig bírja, mint az 5310.
nokia 3330 ->>- siemens c55 ->>- nokia 6610i ->>- motorola l6 ->>- nokia 5310 XM ->>- nokia 5630 XM
Nem semmi, hogy arm11-est pakoltak bele.
Egyébként a teló összhatása tényleg kiváló. 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Sztem elég csunyácska és komolytalan lett. Tudásügyileg viszont nagyon rendben van. FM transmitter van benne?

AF beleférhetett volna,amúgy rendben van a telo.
Chrysler 300 C,2686 ccm,184 LE.

Ár-tudás arányban nagyon jó ajánlat, fiatalok körében tuti nagyon népszerű lesz, főleg mert Nokia. Tény ami tény SE W szériás telefonokat oda vissza veri. Egy 2.4 inches kijelző elférhetett volna rajta ha már ott tátong az a nagy üres hely..
Nem férhet bele az AF,mert akkor milyen újdonság kerülne a következő ilyen modellbe? Szándékosan nem akartak közel "tökéletes" modellt kiadni(ebben az árszegmensben),a Nokia már csak ilyen... 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :)

Nagyon tetszetős. Ha lesz Voda-nal 'ákciósán', akkor veszek egyet, de így függetlenül ez nekem nagyon sok 

Hát tudás megfelelő...de ez milyen külső már, nekem nagyon nem áll össze!
Nekem ez nem összhatás...hanem összehangolatlanság: középen ott a nagy üres rész, valamint a hívásindító és hívásfogadó gombok környékét meg tökig összezsúfolták...ennek mi értelme ? 
a gombok új dizájnja kifejezetten tetszik, ilyen lesz majd az 5730-ason is!
kifejezetten használható képeket készít, és tetszik, hogy nem hagyták ki belőle a wifit!
rég láttam nokiát ami ennyire bejött volna! 
ja igen és a kijelző alatti részt kitölthették volna egy kisett nagyobb navi és kezelőgombokkal..
[ Szerkesztve ]
nem láááátok....
Ha kitöltik a kijelző alatti teret,akkor hova kerülnének a gyönyörűséges tmobile és vodafone logók? 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :)

Iszonyatosan randa lett 
Nem tudom eldönteni, hogy az eleje, vagy a hátulja a csúnyább.. 

Csak miért ilyen rettenetesen csúnya?

Javítandó: "30 centiméret", "érdeksebb"
Nagyon megtetszett ez a telefon. Lehet, hogy megtaláltam végre azt, amivel leválthatom a kerregő 3510i-met? 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Egy kérdésem lenne: a zenegombok működnek lezárt billentyűzárral is?
Nézz körül, hátha találsz valami érdekeset: http://tinyurl.com/ykosad9

Tényleg mindent tud, bár 60-ért mehetett volna bele af, meg egy 2,4-es kijelző.
És szebbre is sikerülhetett volna....

Mondjuk 5mpix.......
Chrysler 300 C,2686 ccm,184 LE.

Megdöbbentően jó készülék! Ha hozzávesszük, hogy az ára mondjuk lekúszik 50 környékére, az előfizuval akkor lesz mondjuk 35... nos az E51-es csúnyán elbújhat, bár az biztos, hogy az a pofásabb a kettő közül. és ott a Wifi, ami azért sokkal lényegesebb, mint az agyanmajmolt 3G....
(ugyanis ócsóó és szinte minden kávézóban van)
400 órás készenléti idő kicsit durva 
Acer Extansa 5635Z - Intel DC T4300 - 4GB Memory - 15,6" HD LED LCD - 320GB HDD

Ebben is van wi-fi.
Szerintem nem, eddigi XM-ekben sem működtek
[ Szerkesztve ]

Az agyonmajmolt 3G-vel ellentétben a nyitott wifi nincs minenhol. Kávézós netre építeni azért elég durva lenne, mivel még városban elég ritka, hogy 50-100 méterenként nyílt hot-spot legyen. Persze a 3G lefedettség sem egy nagy durranás, de a wifi-vel összehasonlíthatatlan.
A telefon amúgy olyan,mint egy felső kategóriás S40-es, S60-al a fedélzetén. 2,2"-os kijelző QVGA felbontás, sokaknak elég, na de netre?
Ha nem is 50-100m-enként, de azért akad a belvárosban pár ingyenes hot-spot.
(Persze más nagyvárosokban is akadnak már, de lényegesen kevesebb mint pl Budapesten)
[ Szerkesztve ]

Én tisztában vagyok vele, hogy van benne
Csak azt mondom, hogy így, hogy ebben is van, azért ugyanazért a pénzért sokkal jobb telefon.
(Egyébként szerintem wifi mindenhol van városokban is. Én Szegeden élek [jó, egyetemista város], de abban is biztos vagyok, hogy legalább 30 helyen lehet wifizni. Persze külvárosban ritkásabb a helyzet ez is igaz.)
[ Szerkesztve ]

Hova bújjon az a szerencsétlen, ezeréves E51?
Ne mond, hogy az tökéletes összehasonlítási alap....

haha, mafia wars.. 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen."

Nagyon szép!
Na meg a tesztsem utolsó.
310 > x600 > 6170 > w800 > w810 > n95 8gb > n97 > 5130 > i8000 Üdv:GALARDO -ELADÓ NOKIA N97-HEZ BŐRTOK!-

Engem csak az eladási ár érdekel és nem a készülék kora. Ugyanis nem fontos, hogy Opel Classicot veszek vagy új Opelt, a lényeg csak az ára. És ha az ára jobb...
Én így nézem, gondolom nem értünk egyet, de nem is kell. Nem lehet kontinuaitásában nézni valamit, amikor pénzt kell odaadnod a kasszánál...
(Valahol persze megértelek.)
[ Szerkesztve ]
Szerintem nem ér 60-at. Majd ha kártyás csomagban 30 körül lesz, akkor meggondolom.
A pacu ka fun dalu ka! / ''A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel.''

Nekem, bejön, de azért egy agybadugós füles jó lett volna még.
Meg a fotók...hááát mintha a photoshop festményszűrőn ment volna át. 

Ezen van TV-out?
AV-connector van, de video-jel megy-e?
Nekem úgy tűnik, hogy ez az 5730 qwerty nélküli változata....
Kíváncsi leszek, hogy az milyen árban lesz?
Kijelzőhibás netbookot vennék...

Tényleg rohadt nagy a zajszint, 40%-ra kell csökkenteni a képeket, hogy jók legyenek. Nem is értem hozzá a cikkben a kommentárt...

biztos van rosszabb is ebben e szegmensben más tipusnál 
pl asszonynak most egy moto k1-ese van na annál sokkal jobb 
[ Szerkesztve ]

[link]
Itt már van ár az 5730hoz, de csak 25.-től várják h lesz.
nokia 3330 ->>- siemens c55 ->>- nokia 6610i ->>- motorola l6 ->>- nokia 5310 XM ->>- nokia 5630 XM

Kártyás csomagban 30ért? Max előfizuval akcióban! Régebbi sokkal gyengébb nokiák vannak 30 körül kártyával most, pl 6300,5310, amik kb 2 éve a piacon vannak. Szal sajnos ha erre várunk (nem mondom, jól hangzik) akkor kb 1,5 évet kell várnunk

Ha már Nincs AF,legalább a videó mehetett volna 30fps-el...Nagy kár,hogy így lebutították ezt a részét.

HŰ, nagyon nagyon odaüt!
Megvan az 5310 leváltására megalkotott készülék... van még másfél év előfizetésem, akkor meg már olcsóbb is lesz bár ez a 60 ropi sem igazán ár érte...
Én ilyennek képzelek egy zenetelefont (jack 3.5, micro SD, külső zene vezérlő gombok) és tuti az album nem megjelenítés valami sw hiba volt...

Two wrongs don't make a right, but two Wrights make the first airplane.

hello
nem tudja valaki hogy ez melyik szolgáltatünál lesz kapható, és mennyiért, köszi a választ üdv.
Botond
Egy nagyobb akkumulátor elférhetett volna.Másba nagyon nem lehet belekötni jelenleg ![;]](/dl/s/v1.gif)
A világon minden szép,csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!
Szerintem mindhárom szolgáltatónál kapható lesz.A voda jelenlegi árképzéséből kiindulva az előfizus ára(A kat.) annyi lesz mint a független(gsm boltos),prepaidba meg 10-20k-val több... 

Aham, én még a német nokiashop-on néztem, ott 360€áért vesztegetik, úgyhogy ez az ár nem is rossz, feltéve ha 2 éves nokia garancia jár hozzá.
Remélem T-éknél, lesz előfizetéssel jó áron 
TV-outtal kapcsolatban valami infó?
Kijelzőhibás netbookot vennék...

Nah az meglepett, csoda jó kis telefont sikerült a Nokia-nak összerakni, tetszik külsőre is, bár a kijelző alatti részre kellett volna tenni a logót, mert felül nagyon árt a design-nak a zsúfoltság, de ettől nagyobb baja egyik telefonnak se legyen. Az ára sem vészes(3G, wifi, egész jó kam), tényleg megérdemli a k. a. pecsétet. 
■ hemaka.org ■ Reg.: 2004-12-13 ■ ﺡﺀﻡﺍﻙ ■
Már nem azért, de az N96 kivételével az összes FP1-es, FP2-es és 5th Editionös Nokia telefon ARM11-es processzort kapott (ez csak a generációt jelenti). Ez egy újabb típust, magasabb órajellel (vagy ugyanazt magasabb órajellel? Nem tudom...) kapott, ami persze nem ront az érdemén. (Meg a Cortex A8-hoz képest a lemaradásán
)
Memory full. Close some applications and try again.