Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wilika

    aktív tag

    Ejj, most az E63 hirtelen megtetszett :$ (3,5-es jack? vicceltek? ezigen!)
    Vajon hogy zenél? Tényleg kevesebbre képes? :S (bátyámnak van E71, vicces lenne "kisöcsiként" E63-assal járni :D)
    De basszus, 60k-t valahogy akkor sincs pofám egy készülékért kiadni :S (persze, mondom ezt egy olyan fórumon, ahol csupa mobilőrült van aki pár havonta lecseréli a telefonját... de én tényleg kifulladásig tervezem azt a telefont. :S )

    Aztán nézegettem még az 5320-ast is. Azt azért barátibb áron kapni. Meg hát XpressMusic... <3

    Aztán itt a dilemma, hogy mennyire használnám a telefonom funkcióit. :S

    SMS-t írni tudok végül is T9-cel, vagy normálisan, habár a qwertz igen csábító (ha még mindig blogolnék (neadjisten fórumoznék) mobilról (felmondtam a mobilnetet) akkor indokolt lenne).
    Wifit legfeljebb a fősulin használnék, de ott meg tiszta bugos (hol van, hol nincs, aztán lehet, hogy beenged a neptunon keresztül, de akkor meg tök lassú...), de ez egy olyan funkció amit biztos használnék (szemben pl. a GPS-szel, HSDPA-val (de még a 3G-vel is)), de nem érzem nélkülözhetetlennek.
    A PDF-nézegetés (meg úgy általában minden dokumentum) mondjuk egy igen hasznos dolog, a sulink szinte minden anyagot azon adott ki eddig, nem tudom, hogy a most következő tárgyaimban mennyire fog játszani. Más nem, olvasnám a digitális könyveimet.
    A szép kijelző akárhogy is, de hiányozna nagyon, azt tényleg "nem adom". (csomó saját képem, grafikám, videóm ott figyelt az 5310-esemben is, bármikor meg tudtam mutatni valakinek, ha kérte)
    A zene az megint egy furcsa pont. Eredetileg azért vettem a telót, mert akartam egy médialejátszót. Akkoriban BKV-ztam, és mikor megvettem hatalmas áldás volt, hogy bárhova megyek, ott szólt a fülemben a muzsika. Augusztus óta kevesebbet hallgattam, mert mindenhova biciklivel járok itt Budapesten, de ha valami hosszabb, eseménytelenebbet végeztem (utazás, vagy valami unalmas munka) akkor használtam, illetve házibulikban aranyat ér a 3,5-es jackjével. (zene az kell, és kész, meg 3,5-es jack, valamint saját equilazer)
    Naptár! Na azt volt hogy percenként nyitogattam, szóval az mindenképp. :) (jó tudom, ez már a legutolsó kis gagyiságban is benne van (nem is értettem évfolyamtársnőmet, hogy minek irkál lomha, papíros határidőnaplócskába))
    Az S40/60-ból sem engednék, hihetetlen milyen jó progikat találok rá. (játékoktól kezdve a kifejezetten hasznos programokig)

    eh, nem egyszerű...

    (nah, f_sza, most nézem csak: 5310-est mától nem kapni domino-val... :S ez most komoly?)

    [ Szerkesztve ]

    mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

Új hozzászólás Aktív témák