- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli577
senior tag
Hát, szerintem én megvárom az új évet, annyira nem sürgős a "szar" telefonjaimat leváltani, nem kerget a tatár....
<Mateus>: Azért ne legyenek illúzióitok, azért van ilyen kevés, mert sem a Google-nek nem érdeke, sem az LG-nek, hogy milliószámra adja el ilyen áron az N4-et. Google-nek ráfizetés, LG meg nem akarja kinyírni az Optimus G-t házon belül....SZERINTEM
-
<Mateus>
tag
hát emeberek én ezen márcsak röhögni tudok, szó szerint röhej, hogy mit csinál a Google és az LG, csak azt nem értem miért nyitották meg usá-ba a play-t hogyha ennyi a szállítási idő :S:S ezt valaki magyarázza már el
sztem még le se gyártották a készülékeket
lehet h arra várnak h a vevő fizessen, aztán abbol a pénzből csinálják meg a telot
mert ez a 4-8hét ennyi idő alatt még én is összeraknám ha meglennének az alkatrészek hozzá
-
mcsabi84
senior tag
KÜLDÉS HAMAROSAN
Küldés 8--9 héten belül. Az adó és szállítási díj fizetéskor lesz kiszámítva.Az kemény :-O
-
agabe
addikt
Barmi ami nagyon melegiti...fel ora gl benchmark egyitptom teszt, egyes eroforras igenyes jatekok, es legjobb ha toltod is kozben (legalabb 50%-ig legyen lemerulve, mert akkor nagyobb aramot vesz fel az akksi es jobban melegeszik.
(#2184) valikund:
Fog mukodni itthon, mert csak egy verzio letezik, viszont a gari kerdeses. Ezt lg-tol kell megtudni, de eselyes, hogy nem fogjak garizni (ez nem szifon...bar annak a szervize sincs a helyzet magaslatan mostanaban, de ez mas tema) -
valikund
csendes tag
Sziasztok!
Ha amerikából hoz ismerősöm nexus 4-et, az fog itt Magyarországon működni?
Adnak nemzetközi garanciát rá, egyébkét ezt hol tudom megkérdezni, mert googlenel nem találtam semmi email címet? -
Idiofil
aktív tag
"Google Play is currently experiencing very high traffic. Nexus 4 is not sold out and will still be available for purchase. Please try again shortly. Thank you for your patience."
Ezt nyomja most a Google play store UK ipvel.
-
Idiofil
aktív tag
Borzasztó. Nincs más szó erre.
-
ZX7
tag
Röhejes ez az egész.... Új készlet tehát nem érkezett, ez amolyan előrendelésnek tekinthető (4-5 hét szállítási idő). XDA-n írt egy csóka (aki állítólag a UPS központjában dolgozik, és ők intézik a kiszállításokat az USA-ban), hogy az első körben (nov 13.-án) összesen 17 000 db nexust kaptak, ennyi volt a teljes készlet egész USA vonatkozásában. Kamunak tartottam, de mostmár simán el tudom képzelni. Mennyi lehetett a német készlet? 5 000 db? Szánalmas egy launch ez. Nem csoda hogy a gugli nem közöl értékesítési számokat.
-
KillBorn
senior tag
Miután kielégítették az amcsi piacot, nem fog megoszlani a készlet (sztem most sem viccből csak az US-ra érkezett cucc), ezért remélem az európain nem lesznek ilyen szállítási idők.
Egyébként jó üzleti fogás, hogy a drágábbat hamarabb szállítják, így aki nem akar mégtöbbet várni megveszi azt
Vagy csak óvatosságból többet írnak oda -
DarkChild
senior tag
Na, jól van, ha jól látom a második készlet is kifogyott az amcsi Play-ből (legalábbis a Google+ -os üzenetekből erre következtetek)
-
uki
aktív tag
usa playben elérhető a teló,lehet rohamozni
-
krino
tag
Chris Pirillio segít dönteni a N4 - N7 - N10 között
[link] Ez a fazon...
minél többet nézem annál jobban bírom ezt az idióta stílusát.
-
Dreadloord
senior tag
Meg ha részletre veszed, a fizud is nézik, ha nincs havi 3 kilód, mobilelőleget is tolni kell nekik, meg 2 év rablánc, stb.
-
<Mateus>
tag
arra az 1620ft-ra gondolsz h havidijbol szedik be a komoly pénzt? mert én ezt igy is ugy is kifizetném...
én voltam bent a trénél és azt mondták h igen, lehet erre a havidij csomagraidézem tré oldalárol:
"Feltételek:
2 év hűség az előfizetésre ?
Nincs hűség díjcsomagra
Különböző havidíjú és jellegű díjcsomagok közül választhat rendelés közben
A készülék ára:
Egy összegben
T-Pontokban és partnereinknél:149 990 Ft Webshop teljes ár: 134 991 Ft
Kamatmentes részletre (THM: 0%)
Teljes ár: 134991 Ft
Kezdőrészlet: 44 919 Ft
Törlesztések:
12 hó X 7506 Ft" -
djgeg
őstag
válasz
<Mateus> #2135 üzenetére
Meglestem, tényleg 100-150 k körül mocorog.
Kérdés az hogy most kell e a 100 e valamire? Ha nem miért ne fizesed ki?
Miért kössed magadat egy szolgáltatóhoz 2 évre és fizesd ki temérdek pénzt olyan szolgáltatásért amit máshol olcsóbban megkapsz?
Amivel egyébként legalább még 1X annyit kifizetsz mint a telefon.
Szerintem hülyeség valamit részletre megvenni ha megtudnád venni a nélkül. A fentiek miattDurva havidíjak. Aztán semmi nincs benne, szinte bűn.
Nekem pl mákom van egy flottással.
4500 Ft havi díj 2000 Ft lebeszélhető 9,50 Ft /perc 1 giga net, böngészés, facebook és google maps "ingyen".
ui.: Nem is melózom annál a cégnél xD, szerintem mindenkinek van olyan ismerőse aki tudna neki szerválni egy ilyen normális flottás előfizut
+ Családnak is szerváltatva van, azt flottán belül ingyen.Voala. Egy kis ügyeskedéssel mennyi pénzt spóroltunk
-
<Mateus>
tag
válasz
Dreadloord #2155 üzenetére
azért nem ugyan az a kettő, ha nagyon akarnám kitudnám fizetni egybe is de minek tegyem, ha tehetem kamatmentes részletre is?!
-
Kunsztler
senior tag
Frissült az Antutu
Mennyit dob nálatok?Azt olvastam mindenki többet kap az újjalNa ma indulok Németbe maradok pár hétig remélem sikerrel járok írok ha haza jöttem
-
törölt tag
válasz
Dreadloord #2155 üzenetére
nyugaton is mindenki szinte tarifacsomag mellé, kvázi részletre vesz telefont. annyira nem különleges dolog.
-
mcsabi84
senior tag
mondjuk egy mukkot nem tudok németül, de ha jól látom, akkor a saturn-ban is elő lehet rendelni. Már csak az a kérdés, hogy akkor 15-én szállítják-e, vagy ott is lesz ilyen csúszás. Mert igazából 5000 ft különbség lenne a playből rendelés és a saturnos vásárlás közt. Csak persze ehhez német ismerősöket kell találni, akik közelében van media markt vagy saturn.
-
djgeg
őstag
Akkor nem a Bankkártya adataidat hanem az egész PayPal-oda t lopják el?
Egyébként minden bankkártyával történő vásárlás alapból biztosított. A Netes is.
Annyira ezért nem szoktam aggódni.
Raiffeisen pl elég jól kezeli ezt. Külföldön fizettem egy jó párszor vele és a 10e feletti vásárlásoknál minden egyes alakalommal felhívott a bank. Már nekem kellet szólni, hogy ne hívjanak már xD Aztán egyszer le emeltek 80 ezret Ausztráliából(Hívtak is egyébként). 1 héten belül rajta volt a pénzem újra, pedig rendőrségen is kellet szórakoznom. Ott csesztem el a legtöbb időt.(Normál MasterCard-os bankszámla , semmi sallang)
De nem árt vigyázni...Pár ezer Ft egy biztonságos VPN ért kifizetni meg nem egy megterhelő dolog ha valaki ettől fél.
-
djgeg
őstag
válasz
Peddy789 #2145 üzenetére
Csak Google Wallet-tel, accounthoz hozzárendelt bankkártyával.[Összefoglaló]
-
Peddy789
őstag
Google playben lehet paypalal fizetni a telefonért? azért jutott eszembe mert akkor nemkéne aggódni a proxy biztonsága miatt
-
djgeg
őstag
A Cikkben annyi volt, hogy a kéz-meleg telefonját rátette a szobahőmérsékletű kőlapra...
Ettől vagyis ekkora hőingadozástól lehetetlen, hogy elpattanjon... Csak úgy spontán...
Vagy max hibás volt, de ezt úgy beállítani hogy bázegggg az összes nexus 4 szét fog repedni törni zuzni az kicsit fájt xD -
Ronin-
senior tag
egyébként a szétrepedt hátlappal kapcsolatban... Én azt is simán el tudom képzelni,hogy feszegette a csávó, mert nem tudta hogy kell leszedni és nagyon ráfeszített, vagy amennyi eszük van az amcsiknak, azt is kinézem belőle,hogy alányúlt valamivel (pl. csavarhúzó) aztán elpattant.
-
djgeg
őstag
Gyerekek , ha összetörik a N4 és összefesteném így a hátulját pl fehérrel xD
Akkor garisok szerintetek mit néznének? -
mcsabi84
senior tag
Az lesz a szívás, ha most megnyitják az amcsi piacot, megint lesz egy balhé, aztán az összes készletet a balhé elsimítására fogják betolni. Aztán majd nézhetjük az amcsikat, ahogy várják az LL6-os kézbesítéseket és sírnak, h még 2 nap.
-
<Mateus>
tag
én ugy döntöttem h várok max dec.18ig, ha addig semmi, akkor megyek a trémobilhoz aztán veszek ott egy tré mobilt előfizura, részlere, de akkor már S3 vagy HTC One X lesz belőle, tovább nem birok várni, sajnos megadta megát a 6éves HTC-m és most egy ezer éves teloval küldöm a dolgokat
-
mcsabi84
senior tag
Tehát akkor már van az angol t-mobilenál, az amerikai google playen, már csak az angol playen kéne. Én meg dolgozok éjszaka a következő napokon és félálomban meg figyelhetem a play-t. Nincs valami olyan app, ami csipog és kirúg az ágyból, ha az angol playen megjelenik?
-
Ronin-
senior tag
egyébként nem értem miért az LG -vel csináltatták a készüléket.. Én simán el tudom képzelni, hogy az LG miatt van ez az egész mizéria.. Én nem bíztam volna rájuk,az tuti. Ez az üveg hátlap is jó nagy ökörség volt a részükről (egyrészt súly szempontjából is, meg hát eleve mi a ráknak üveg hátlap ?! Annyi garanciás ügy lesz belőle, mint a szemét, ez + veszteség nekik). Meg azt se értem, hogy a kijelző ugyan kicsit szélesebb lett a nexushoz képest, viszont az alsó része meg magasabb (az, ahol nincs se gomb,semmi). Samsung meg tudta oldani,hogy ne legyen ott 2 centis tök üres fekete rész, az LG nem..
-
uki
aktív tag
Ez volt már? Nexus 4 Stock Alert (mondjuk fel nem tenném)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maor.notifiers.android4instockalarm
-
djgeg
őstag
(U.S. only)
-
DarkChild
senior tag
Nah, Google+ -on épp most pörög a trendingben, hogy ismét van raktáron a készülékből...
-
szponzor
senior tag
Én most kaptam a mail-t, hogy lehet rendelni: "Order yours from Google Play starting today, November 27 at 12:00 noon PST (U.S. only)." Ezt kaptam annak ellenére, hogy a UK és német oldalon lévő jelentkezésre regisztráltam.
-
k4rL^
senior tag
Mától újra vásárolható lesz amcsiban a Nexus 4, most jött a mail Googletöl
Elvileg 12:00 PST idö szerint, de csak Usa.
-
hallerlaller
addikt
Szerintem inkább az hogy ezekkel a modellekkel amúgy is jöttek volna a gyártók ASUS Memo lett volna a neve a Nexus 7-nek, Nexus 10 meg valami galaxy tab lett volna, így teljes gyártósorok ezeken dolgoznak. A Nexus 4 meg csak félgőzzel műszak után túlórában készülnek el lassan azzal a pár darabbal ami a Optimus G mellett belefér nekik. Csak ilyenre tudok gondolni.
(#2118) krino
Dublinból küldik ki, ott van a kereskedelmi központ, mindenképp perkálsz.
-
krino
tag
Nem tudjátok, hogy a központ hol van Angliában? hogy ne kelljen kiperkálni esetleg a postai ktg-t
-
agabe
addikt
válasz
hallerlaller #2108 üzenetére
azért nexus 7 pl. simán volt máshol is amikor store-ban épp nem (uk. tesco , us wallmart, stb), szóval abból volt kisebb kihagyásokkal valahol elérhető, és nexus 10 is újra pörög...lehet valóban az S4 proci a szűk keresztmetszet, de ezt ekár el is mondhatnák ha ez az ok.
-
assemble
addikt
1 valaki csak 2 peldanyt vehet Play-rol
Mondjuk aki ki akarja kerulni, gondolom ugy is ki tudja masik google accounttal, stb.. -
Pompi
nagyúr
Egymás oltogatását tessék itt befejezni, főleg, ha ennyire OFF. Pár nappal ezelőtt szóltam. Most is ki kellett törölnöm pár OFF, flamekeltő és személyeskedő hozzászólást. Akiknek hiányzik hozzászólásuk azok könyveljenek el egy utolsó figyelmeztetést, a követlező már eggyel komolyabb lesz, ezek szerint a szép szóból nem értetek.
-
mcsabi84
senior tag
Viszont az se érdekük, hogy a vásárlók egy bóvli, megbízhatatlan cégnek tartsa őket. Ha ezt hamarosan nem kommunikálják le, akkor szerintem csak buknak ezzel a dologgal, nem pedig nyernek.
-
FragMaster
addikt
válasz
Távol álljon tőlem, de feltűnően magabiztos a hater többség, annak ellenére, hogy annyira van rálátásuk a dologra, mint nekem
-
válasz
Ja, es ha esetleg sokat fizetnek erte (artamogatassal), akkor nem is erdekuk sokat eladni. De ez csak egy kosza gondolat.
-
hallerlaller
addikt
válasz
FragMaster #2099 üzenetére
Nem kell mosdatni a szerecsent, ő hibájuk, a tegrás nexus7ből is hiány volt, nem rendeltek eleget, fogalmuk sincs hogyan kell hardvert eladni.
-
agabe
addikt
válasz
Naja .. az is lehet simán.
-
válasz
FragMaster #2102 üzenetére
A Google-el az a legnagyobb baj, hogy nincs preorder funkcionalitas az oldalukon.
-
FragMaster
addikt
Meg talán ma olvastam, hogy az ativ s is késik.
Mindenféle szánalmasnak el van hordva a google (ami akár jogos is lehet), de mivel megannyi befolyásoló tényező van amit akár nem is ismerhetünk kár ezt 3 hozzászólásonként eldörmögni. A végeredmény sajnos ugyan az, hiány van. Bár lehet naivan, de én azt mondom ne gondolja senki, hogy nem volt alaposan átrágva mit hogyan kell tenni ezzel kapcsolatban egy akkora cégnél mint a google a lehetőségekhez képest. Kényszer az volt, 1 éves a gnex, dübörög a konkurencia, itt az ünnepi szezon, van nyomás bőven amiért egy "kicsit" el kellett sietniük (ez látszik is a 4.2-n).
Na kidörmögtem én is magam. -
válasz
Siman lehet - a Nokia 920-bol sincs eleg, az is Krait.
-
bigmasterg
addikt
válasz
FragMaster #2092 üzenetére
Most, hogy gnex-et vettem (még kézhez sem kaptam) rögtön nem jön rá a frissítés.
(Tudom, pár nap múlva lesz arra is. Plusz ez inkább javítás, mint frissítés)(#2093) agabe :
Nem lehet, hogy ezeket a készülékeket nem vették annyira, mint az N7et, vagy az N4et és ezért jobb az elérhetőségük ? -
-
FragMaster
addikt
No skacok itt a 4.2.1 Nexus 4-re, 7-re és 10-re! [link]
-
DarkChild
senior tag
-
djgeg
őstag
Nem egy Einstein "életpálya" könyvet olvastam
Mindegyik említi és vele dolgozó emberek említései alapján Einstein papának bizony gondjai voltak még a 2-3 számjegyű számok összeadásával is. Komplexitásban zseni volt, de az egyszerű dolgok nehézkesen mentek
Azt én is néztem hogy anno az 1 volt a legjobb jegy, de igazság szerint az említett bukásra nincs bizonyíték mert nincsenek meg a papírokEgy biztos, hogy ezt tényleg ő írta több gyereknek levélben !:" Do not worry about your difficulties in Mathematics. I can assure you mine are still greater."
Valami általános iskolás gyerek.
Anno kicsit utána néztem a dolognak mert érdekelt
-
mcsabi84
senior tag
1-est kapott matekból, de az 1-es a legjobb jegynek számított.
-
djgeg
őstag
Volt néha 8 GB-os láttam én is ( a store-ban is nem csak az oldalon) de lehet hogy csak hiba xD
Egyébként ha jó hangulatomba kap el valaki ilyennel, akkor általában azt szokta mondani hogy Még Albert Einstein is megbukott Matematikából. Nyugodtan lehet fikiázni őt is.Csak mostanság nincs jó kedvem.
-
Idiofil
aktív tag
djgeg:
De szépen is be lehet szólni
zotyesz66:
Egy pillanatig nem kételkedtem abban, hogy vannak olyanok akinek ez+az nehezebben megy. És valóban, djgeg írása bőven elfogadható.Ontopic:
Amúgy csak én vettem észre, hogy ezen az oldalon néha "In Stock" kategóriában van. (8gigásat nézem). Legtöbbször OoS, de néha azt írja, hogy van. Persze lehet, hogy csak hiba. -
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #2074 üzenetére
A végén úgy is az lesz hogy az Lg-től nagyobb sikerrel tudom megvenni mint a Google-től xD. Amíg a készlet ilyen pici addig meg úgy is kb. annyi marad az ára mintha az LG-től vennéd drágábban
ui.: Dec 13 előtt nem számítok Nexus 4 készletre... Akkora ígérte valamelyik Angol szolgáltató a Fehér Nexus 4 . Szerintem azzal együtt behoznak egy nagyobb adagot.
Addig meg tokot se veszekHátha megtetszik a fehér
-
mcsabi84
senior tag
válasz
Idiofil #2069 üzenetére
Persze sok ilyen is van, de azért én már láttam olyat is, akinek több diplomája volt, vagy olyan, aki az egyetemet igen jó átlaggal fejezte be, szóval nem mondanám rá, hogy lusta, se azt, hogy buta. Ezért sosem értettem hogy miért jó valakibe ilyen miatt belekötni, amikor fogalma sincs, hogy mi okból ír így az illető.
Srácok: ti meg fejezzétek ezt be, nem hiányzik, hogy átcsapjunk anyázásba.
Inkább folytassuk azt a témát, hogy ki milyen kiegészítőt vásárol a telójához, amit 2013 februárjában készhez is kap
.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Idiofil #2069 üzenetére
Nem lehet, hogy csak érzéketlen vagy? Nem tudod mindenki agyát belepréselni a neked megfelelő kockába, van akinek ez megy jobban, van akinek az. És igen, van akinek gondot okoz az olvasott szöveg értelmezése, pont itt a fórumon is elég sokan vannak. Én eléggé érzékeny vagyok a helyesírásra de letettem már arról, hogy mindig szóvá tegyem, és djgeg kollega egyáltalán nem gáz ebből a szempontból.
-
-
djgeg
őstag
Bocs hogy nem tetszenek a kommentjeim. Azokat remélem olvasod ha épp segítenék vagy válaszolok, vagy épp hírt osztok meg. Az meg, hogy másba nem tudsz belekötni mint a helyesírásomba, az téged minősít. Biztos annyira nagy helyesírási hibákat ejtettem amit már nem lehet tolerálni.
ui.: Egyébként nem mint ha közöd lenne hozzá , habár Magyarországon születtem, a Magyar nem az anyanyelvem. Szóval vagy tanulj meg így beszélni még pár nyelven mint én vagy kuss a neved te gyerek !
-
Jannn
aktív tag
Ezt az egész topicot "djgeg" viszi. Mondjuk azt a fajta gombát amit eszik, azt azonnal be kéne tiltani...
+ a nyelvtanórák helyett is sokat lehetett beteg szegény -
twine
veterán
válasz
szponzor #2057 üzenetére
igen-igen....azt rendeltettem meg én is haverral...
Az van is raktáron...úgyhogy csak "bátran"
Ezért gondoltam azt, hogy fólia előre hátulra az alap,,,aztán ha tudom hogy "rázós" helyre megyek, rádobom a bumpert...ha ez nem védi meg, akkor már nekem is mindegy, mert ott csúnya zakó lesz... -
-
Idiofil
aktív tag
Majd ha értelmi képességeidet vonom kétségbe, akkor kezdj személyeskedni, addig pedig maradj csendben ezzel kapcsolatban. Köszönöm!
Gondolom mindennek meg van a miértje. Hogy miért nem Motorola termékek a Nexusok (4-7-10), lövésem sincs. Gondolom jobban átgondolták mint mi és (nem tudom, hogy te mivel foglalkozol), de tőlem biztosan jobban értenek a munkájukhoz. Nem azt mondom, hogy ez így tökéletes állapot, de nem mondom azt sem, hogy a Google idióták gyülekezete, akik egy terméket nem tudnak legyártatni és eladni.
Valószínűleg ők sokkal több háttér-információval rendelkeznek, mint mi. Gondolok itt pl gyárak termelési kapacitására, vásárlói elégedettségekre, jövőbeni tervekre, pénzügyi kimutatásokra, előjelzésekre és még soksok dologra... -
szponzor
senior tag
-
twine
veterán
Ráadásul nem is használtam....csak baromi ritkán...
Azt hiszem az N4-en is ez lesz a sorsa a bumpernek...
Ott fog figyelni az asztalon,,,nem hiszem hogy sokat lesz rajta....úgy látom pont olyan az alakja a készüléknek,,hogy semmilyen tok/páncél nem áll jól neki
(#2054) djgeg:
na ez "pont olyan" mint amit a One Xhez vettem...De most nem veszek...fólia előre hátulra....és "viszon' kívánjuk"...Hátulra valszeg ahogy mondtam egyszínű fekete, hogy takarja ki az összes feliratot a készüléken... -
djgeg
őstag
ÉS A NYERTES TOK:
[link]Na ez néz ki valahogy.
-
mcsabi84
senior tag
-
djgeg
őstag
válasz
Idiofil #2047 üzenetére
Miért szerinted annyira hozzáértő? Olyan hibákat követ el mint ha most kezdenék az ipart.
"Saját" termék eladásban tényleg kezdők... De ennyi idő alatt illet volna normálisan megcsinálni!
Motorola? Persze Minek növeljem a tiszta hasznomat?! Gyártatok mással Legyen neki haszna rajta...
Te normális vagy? Már ne haragudj... Van egy saját gyárad/márkád ami képes lenne legyártani amit akarsz de mész a másikhoz? Ez mi ha nem hülyeség.Tudod mit igazad van minden "jól" van így beszélgetni meg minek róla ha valami nem jó.
-
mcsabi84
senior tag
Most jött a N4 tokom hong kongból 6 nap alatt
-
Idiofil
aktív tag
Mert szerinted a Google nem hozzáértő a szerverüzemeltetés terén?
Hallottad már azt, hogy "Ami elromolhat, az el is romlik."
Miért lenne kötelező a saját gyárával gyártatni?mcsabi84: Nem is kommunikálták le.
twine: egyet értek, egyre több a toporzékoló. Engem is idegesít, hogy nem jelenik meg, de nem fogok eret vágni magamon. Szeretném minél hamarabb....de ki nem?!
-
-
twine
veterán
egyre "durvább" ez a topic
Magától összetört egy darab telefon ,amitől egy fos a Nexus,,, magukból kivetkőzött emberek akik még nem nyomkodhatják
Gyönyörű.....
Érdekelne az átlag életkor
A kérdés csak költői,,mert egyébként lesz*rom..... -
djgeg
őstag
válasz
Idiofil #2040 üzenetére
És a szerverük azért állt le 2 órára a megrendelők tömegétől mert annyira hozzáértőek és felkészültek?! Kicsit szerintem gáz ez a hozzá állás egy szervermogul piacvezető cégtől.
Azt meg végképp nem tudom megérteni hogy van egy Mobil telefon gyártó cégünk! Motorola személyében...
De megyek a másik gyárhoz gyártatni! .... Ez mi?ui.: Semmit nem vártam egyébként hogy Bejelentik : Gyerekek December XY tól újra elérhető!
Ha meg még ők se tudják hogy mikor jön ( mert csak ekkor lehetne megérteni ) akkor húzzak le magukat. -
djgeg
őstag
Egyébként minden hűűű de okosteló gyártónak ez lehetne a cél !!!
[link]
3,500mAh- 29-hour talk time-$273
Lenovo IdeaPhone P770 Jelly Bean -
Idiofil
aktív tag
mcsabi84:
Gondolom nem azért nincs előrendelés panel, mert nincs aki leprogramozza a Googlenek, hanem mert nem akarnak.
djgeg:
gondolom náluk is felvetődött ez a kérdés és értelmes indokokkal utasították el. Illetve nem egyeznek teljesen a kereskedő és a vásárló érdekei. -
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #2038 üzenetére
Ez tényleg fos a Googleben... Egyszerűen nem értenek hozzá... De mi lenne ha a jóktól lemásolnák?
Már a legelején lehetett volna előrendelés! A Felét kiadni előrendelésben a többit megjelenéskori rendelésre.
A Hipe is nagyobb lett volna mert húúú 1-2 óra alatt elfogyott az előrendelés is... Lehetett volna ilyen is.De hogy most miért nem csinálják???
A Hülyék felmérhetnék hogy mennyi is kell ?? Ja hogy ennyi ... bip-bip....bip-bip Hé józska még 500 e kell !
Vagy mit tudom én...De túl logikus pontosan felmérni az igényeket!
-
mcsabi84
senior tag
Azért most már nem igaz, h nem lehetett két hét alatt összedobni valami előrendeléses dolgot. Feliratkozok, küldenek egy mailt, hogy jan 16. tudják küldeni én meg megnyugszok, h ok. De ez, h nap mint nap várni, h mikor képesek már megnyitni azt a rohadt store-t. Vagy ha legalább kommunikálnának valamit a több ezer elégedetlen ügyfélnek, de semmi.
-
FragMaster
addikt
válasz
assemble #2017 üzenetére
Amit eddig olvastam xda-n mindig nagy boci szemekkel írta a tulaj, hogy nem tudja mi történt. Közben látni drop testeket, ahol első dobásra semmi baja nem lesz az üvegnek, másodikra is kis pókháló a becsapódási sarokban. Ergo ezeknél a repedős példányoknál valószínűleg valami rendellenes feszültség lehet a hátlap üvegében, ami gyártási hibának tűnik nekem inkább, mint túlzott törékenységnek. Ami biztos, hogy inkább vastagabb üveg kéne, vagy más anyag.
Amúgy elgondolkodtam néha ezen, nem félek az üveg hátlaptól de volt már, hogy a zsebemben hátlappal kifele fordított gnex-el nekisétáltam asztalsaroknak, előkaptam gyorsan és majdhogynem megkérdezte tőlem: "Történt valami?" -
djgeg
őstag
Nem vagyok fanja semminek és ha szar akkor elismerem. DE!
Elösször megtapasztalom és nem egy figyelemfelkeltő fos cikkre alapozok....
Nem tudom valahogy tolerálni ezt a fajta hülyeséget.
Ha megveszed normálisan , és nem tetszik bő haszonnal túl tudsz adni rajta még ebben az évben...Bugyutaság Ilyen előzetes infók alapján nem nem megvenni. Jééé törik az üveg meg ilyen semmit mondó bejegyzések... Nem mondod, hogy TÖRIK?? Nem is kell fujj O_o Na ez a Kognitiv disszonancia xD
( Ideges vagyok és nem tudom szofisztikáltabban megfogalmazni )
-
mcsabi84
senior tag
Ahogy látom bedőlt a 27. A legrosszabb olvasni a sok embert, aki örül mint majom a farkának, h megkapták ma a mailt. Szóval most már akkor végleg kiment az LL3 is, tehát töltsétek fel azt a rohadt store-t, különben keresek én is valami mást
-
djgeg
őstag
Gyerekek ti ennek tényleg bedőltök???? Ne már ... Istenem. Buta bárány hajlam előjött?
" Setting them down gently onto my room temperature stone countertop. " A kamus mindenit azt... Figyelemfelkeltő cikk az tuti, de akár az életemben is merek fogadni hogy nem csak úgy odahelyezte a hideg kő lapra!!!Üveg hátlap... Számomra is a leg elrettentőbb dolgo a N4 küsejében...
De őszintén? Garanciás? Igen
Gorilla glassra is van gari? Igen
LG itthon javítja. majdnem hogy 100%.Akkor meg ne nyavjogjatok már...
Recsegő hangok. NEM Telefonálás közben reportolták.
Hanem alapból fülessel !!! Ez volt az eredeti bugreport.
Fülesel rendszerzajok és recsegések voltak! ÜRESJÁRATBAN...
Nem ha valami szólt... Ha még nem hallottál ilyet telefontól Akkor nagyon kevés telód lehetett!Húúú hát nem is kell üveg a hátuuuuuuja Meg önmagába kicsit recseg...
NyüüühüüüüNem kell megvenni akkor.
Alternatívák? 2X annyiért
Sok sikert hozzá.Én a helyetekben is veszek és ha tényleg anyni hibája van? Akkor HASZONNAL eladom ... Babum
-
agabe
addikt
Torhet ez tuti...azt megmondani, hogy mennyire valoszinu jelenleg lehetetlen, majd par het , 1-2 honap mulva derul ki, es annak aki biztosra akar menni erdemes megvarni ezt az elso idoszakot.
Kivagas kulonben nem csak a villanonal van a hatlapon, hanem a hatso hangszoronal isott meg senkinek nem repedt eddig.
Lehet, hogy a hatso lap uvege vekonyabb mint a kijelzoe, es nem birja annyira az igenybevetelt? Ez is kesobb derul ki pontosabban.
Aki nem akar semmikepp kiserletezni, az tenyleg varjon egy kis idot (akkor is ha elerheto lesz).
-
KillBorn
senior tag
válasz
bigmasterg #2029 üzenetére
Nézd meg EZT, igaz S3, de amoled-amoled. Tedd 720 vagy 1080p-re a minőséet úgy talán jobban láttszik...
Gariban cserélik. -
bigmasterg
addikt
Hogyan néz ki egy beégett gnex kijelző ?
Tud valaki linkelni egyet ? Ezt gariban simán cserélik ?(#2023) zotyesz66 :
Ha valahova oda ötüd, akkor pókhálósan reped, az ütés pontjával a háló közepén. A képeken pedig ketté van repedve.szerk.:
Esetleg akkor lehetne így, ha megfeszül valahogy az üveg. Vagy nem közvetlenül a hátlapra ejtette. -
zotyesz66
őstag
válasz
edward2 #2026 üzenetére
Az Anandtech és az android police is bedugták a fagyasztóba benchmarkolni persze becsomagolva (az esetleges túlmelegedés miatt, hogy ne downclockoljon a proci). Ott nem kellett volna eltörnie? Ott nem volt hőmérséklet különbség?
Mindegy, majd kiderül, hogy szélesebb körű probléma-e, nekem mindenesetre jobban tetszik az üveg hátlap. -
zotyesz66
őstag
A szifon hátlapokkal sincs sok baj. Galaxy S2-nél is olvastam valahol, hogy magától elrepedt a kijelző. Előfordulhat, de azért nem ez a jellemző. Persze pont akinél elreped, az nem örül neki, de nem kéne rögtön általánosítani.
-
<Mateus>
tag
válasz
assemble #2017 üzenetére
hát gyerekek egyre jobban megy el a kedvem a nexus 4-től, előszőr a sercegés telefonálás közbe, most meg hozzá se érek és már eltörik a hátulja:S ez mi ez? de télleg..... nem is értem hogy engedheti meg magának az LG és a Google hogy ilyen legyen.... nagyot csalodtam :S
-
törölt tag
válasz
assemble #2017 üzenetére
huhh, ez azért nagyon gáz! gondoltam, hogy törékeny, de azért arra nem számítottam, hogy így magától is repedezik. viszont az fura, hogy miért csak a hátlapot érinti, mivel ugye a teljes felületes üveg borítások az előlapon már évek óta jelen vannak, és ott egy GG sem repedt fel magától.
mondjuk ettől függetlenül sokkal jobban örülnék egy műanyag hátlapnak, valami kellemes matt típusnak, mint a HOX-on van például... -
assemble
addikt
Nem sok jot irnak az uveg hatlaprol: [link]
-
Szelley
senior tag
válasz
FlDutchman #2009 üzenetére
Btw ex n900 tulajként nézve, kicsit fura hogy egy 2009-es telefonba 32giga + Micro sd bővíthetőség... Most meg haladunk visszafelé
-
k4rL^
senior tag
Új Antutu-val végre több pontot ad
-
mcsabi84
senior tag
válasz
FlDutchman #2012 üzenetére
Olyan is van: 2010 hsz-ből áll
-
djgeg
őstag
válasz
Nem önreklám, de itt összefoglaltam az eddigi dolgokat xD
[Nexus 4- Eddig Felmerült kérdésekre a válasz!] -
mcsabi84
senior tag
válasz
Röviden volt, nincs, lesz
-
FlDutchman
tag
Valaki röviden összefoglalná, mi történt nexus 4 ügyben eddig?
Nokia N900 mellé keresnék valami újabb eszközt, és ez felelne meg. Azt tudom, hogy november 13-tól play-en keresztül pár helyen meg lehetett venni, de elfogyott a készlet. Azóta van hír, hogy mikor lesz azokban az országokban készletfrissítés? Itthon február-márciustól lehet kapni, szerintem ez az átfutási idő enyhén szólva is nevetséges, hacsak nem véletlenül dobták ilyen hamar piacra külföldön, mert még ott sem akarták.. (: -
agabe
addikt
válasz
Idiofil #2002 üzenetére
Ez igaz. Amig nem kapni addig lehet barmilyen jo...tok mindegy.
Leirom az okokat (sorrenben)nszerintem miert is jo az N4, es miert nem tudok alternativat:
regebben s2-vel tok jol megvoltam. Aztan nem birtam ki, hogy ne vegyek s3-at, amivel par napig meg elvoltam , de aztan kezdett zavarni amit produkalt (ramkezeles), pedig kepernyoben 3-szor oda-vissza verte az s2-ot, mert amikor azt par nap utan ujbol bekapcsoltam majd elsirtam magam (persze tulzok kicsit, de nagyon nem tetszett), es miutan s3 nem jott be vettem eloszor egy nexus s-t, de az lassu volt, majd utana egy GNexust...az jol mukodott, de a kijelzoje olyasmi volt mint az s2-e. Volt kozben N7-em is mar, es tudtam, hogy vagy ips kijelzo, vagy s3-as kijelzoje kell nekem de mindezt nexusban (mukodesre GN tenyleg eleg jo meg mindig). s3-as jo kis amoledjet masba nem teszik, ezert maradt az ips, es mi marad egyedulikent? ...no hat ez a nexus 4.
Azaz nem csupan jobb hardveresen, vagy kameraban, esetleg kinezetben/fogasban a Galaxy Nexusnal, hanem a kijelzoje is mas kategoria (egyertelmuen jobb) igy tobb szempont alapjan tudom azt mondani, hogy Galaxy Nexusrol is boven megeri valtani ha majd kaphato N4, es valaki elotte akar nemreg szerezte be a GN-t.
Akinek meg regebb ota van GN-je annak szinten csak ajanlani tudomba valtast ha lesz ra lehetoseg.
Mindezt a korabban tapasztalt hibai mellett/ellenere mondom. -
Tigerclaw
nagyúr
Fura dolog, de az ember annyira belellovalja magát a telefonvásárlásba - főleg az aki épp venni is akart egyet és az N4 épp jókor jött a képbe - hogy most hogy nincs N4, keresi az ember, hogy mit vegyen helyette. Miközben ha nincs N4, csuklás nélkül vett volna már valami más fajtát. Elég bosszantó dolog várakozni. Nekem is naponta jut eszembe, hogy mit kellene venni N4 helyett és nehéz megállni, hogy ne vegyek más fajtát. Főleg, hogy semmi info és tuti másnap rendelni lehetne, amint az ember lemond róla.
-
KillBorn
senior tag
A türelem rózsát terem...egy német megrendelőnek (XDA) ma délután igazolták vissza a 11.13-i megrendelését. Terhelték a számláját, és 24 órán belül szállít a DHL. Lassan de...nem, maradjunk annyiban, hogy lassan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Yettel topik
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Honda topik
- Nintendo Switch
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Posta, csomagküldés
- Spórolós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest