Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Phami

    tag

    Vikunya Te beteg vagy:D
    Na, meg volt az egy nap. Ahhoz képest, hogy pre-alpha, igen csak odavág már most. Sok pozitívum van, na meg negatívum is. A Droid-dal ellentétben itt elsőre megoldották a hívás gondot, ugyanis a Motorola Droiddal nem lehet még telefonálni ICS alatt. Tetszik a kezelőfelülete, habár új, mert nagyon új, szinte rögtön kézre áll. Átlátható és jól értelmezhető. Elég "fancy" a kinézete és bazira gördülékeny volt, vagyis inkább meglepően gördülékeny :)
    Sok mindene viszont még javítani kell. A beállításokon belül érezhető, hogy még nincs optimalizálva, nem működik a kamera és az nem is tudható, hogy belátható időn belül fog-e vagy sem, mert támogatási hiányban szenved. Kevés a szabad ram, bár nem tudom mennyire megbízható a gyári mérő, de a running applications alatt komoly 7-10 MB szabad RAM-om volt. Azért lep meg a megbízhatóság, mert alapvetően CM7-et használok (most HO!NO ICS Edition van teszt alatt), de ott is 10-15 MB szabad RAM-ot mutat, ami nekem kicsit fura...majd átkutatom kicsit a telefont. Ami még érdekes volt, hogy a Gmail bejelentkezésnél vagy 4-szer adtam meg az adataim mire beléptetett :D jó móka. A kijelző sincs még frankóra kalibrálva, de egy kis idő és szerintem már használható Alphank lesz :) A telefon nem melegedett, és "elméletben" 550 MHz alatt mértem vele 760 pont körül jött ki, ami nem rossz. Skálázni még nehézkesen lehet a procit, de nem lehetletlen :)
    Így elsőre ennyi, viszont akkor kérdeznék a HOMO-ról (tudom, hogy nem ez a neve...:))
    Szóval, eredetileg telepítés után egy script-nek kell futnia, ami megnézi az akkis töltöttségét és a feszkót. Ha nincs rendben akkor a batterystats-ben kutat, míg talál egy olyan pontot, ahol jó volt, majd törli a batterystats.bin-t és a data-n belül létrehoz egy .battery-calibrated mókát. Ha az megvan törlöd és megy a kalibrálás, DE a gáz az, hogy nekem bazira nem csinált ilyen fájlt. Mondjuk tény, hogy 95%-volt az akksi telepítésnél. Ennek ellenére most töröltem kézzel a battery stats-ot és nyomom, vajon segít majd? Ez már inkább költői kérdés, de remélem segítettem valamit. Amint van új ICS töltöm és írok :)
    Oh tényleg, valakinek megy akármilyen értelmes játék 2.3.7 Gingerbread alatt? Egy NFL játékot kaptam (NFL Rivals), de az istennek sem indul el. Ha valaki esetleg próbálkozik ChainFire 3D-vel, leírhatná mire jutott :)

    Cheap Rap Beats, Buy Beats Online - www.ThisIsPhami.com /Trium Mars - Alcatel OT 557 - Sagem My 411V - Samsung L700 - Motorola Milestone - Samsung Galaxy Note 2/

Új hozzászólás Aktív témák